3 nya träningsprylar jag inte kan vara utan

Träningsprylar.

Eller praktiska prylar över lag är något jag har en förkärlek till, alltså vissa som sätter guldkant och förenklar i vardagen. Och det behöver inte vara det senaste eller mest avancerade. Vissa saker kan har riktigt bra funktioner, men är så komplicerade att jag inte orkar eller tar mig tid att sätta mig in i hur de funkar. Men andra kan jag bli beroende av. Som verkligen betalar igen sig eftersom jag använder dem dagligen.
Den senaste tiden har jag fått produkprover av 3 nya träningsprylar som jag knappt varit utan en dag sen de kom.

1. Cykelväska från Weathergoods

Efter 8 trogna år med min praktiska ”snickarväska” från Abus har jag blivit uppdaterad med ett produktprov från företaget Weathergoods. En stilig, svart Urban Tote Bicycle bag i tåligt läder. Jag tycker det är så skönt att slippa bli svettig på ryggen av ryggsäck när jag cyklar och väskan var rymligare än jag trodde. Både min jobbdator, träningskläder och skor, matlåda och andra prylar fick plats. Hängs enkelt fast på pakethållaren med två spännen och har tillräckligt långa remmar för att hängas över axeln. Ett trogen kompis i 8 nya år framöver?

2. Armband från Fliplife of Sweden

Snyggt som ett smycke i italienskt läder och med plats för aktivitetsmätare från Fitbit Flex 2. Jag är ingen stegpolis för mig själv, kollar långt ifrån upp statistiken varje dag, men tycker det är intressant att se hur olika dagar skiljer sig åt. Som i söndags t.ex., utan träning men vid ärenden och fix ihop med barnen i jämförelse med träning + kontorsjobb (förstnämnda gav fler steg på kontot). Och eftersom jag inte äger så många andra smycken är kombinationen tufft Fliplife of Sweden-armband med aktivitetsmätare och hälsoapp perfekt.

3. Trådlösa hörlurar från Jaybird

Mina 3e från Jaybird, dessa av senaste modellen x3. Jag har varit lika nöjd varje gång och använt dem dagligen, därmed också stor risk att slarvas bort. Vilket jag gjort. Men nu ska jag försöka hålla ordning på prylarna, för jag älskar verkligen såväl ljud som design och passform på dessa.

I mina öron t/r till jobbet, när jag tränar och pratar i telefon. Har du några träningsprylar du inte kan vara utan?
* Icke sponsrat inlägg med betalande företag, men produkterna har jag fått att testa. Och som vanligt skriver och tipsar jag bara om det jag tycker är riktigt bra.

6 kommentarer
  1. Jag vill ha tillbaka mer sportmode i bloggen; du frågade för ett tag sen om det, men jag glömde visst svara. 🙂 Det här inlägget uppskattade verkligen jag. Väskan var ju toppen! (Det enda jag saknar nu är en snygg vardagshandväska som är vattentät. Någon som har tips?)

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras