Helgen ur mobilen #37


Godmorgon till en ny vecka! Helt otroligt vad snabbt det går, att vi redan kan lägga ännu en helg bakom oss. Och se fram emot nya dagar. Just nu vill jag gärna att tiden går lite snabbare och att hösten ska komma igång på allvar. Älskar levande ljus i mörkret. Älskar varmt te om kvällarna, mössor och lysande löv.
Som du ser på bilden börjar det där komma till Stockholm nu och norrut ser jag bilder av ännu eldigare landskap. Underbart, eller vad tycker du? Höstlöv och utomhusvistelse var en liten del av njutningen under min helg, tillsammans med andra godbitar.

Helgen ur mobilen #37

..i torsdags sprang jag en runda. Fick revansch mot den i måndags då jag kom hem utan nyckel, ringde runt utan svar och till sist knatade till barnens skola för att få tag i en. Iskall var jag, men som sagt – torsdagsturen var desto härligare och jag njöt av att fortfarande kunna springa i shorts. Med vackra gula löv under fötterna och i slutet av rundan kom solen. Med risk att jag säger så här även när snön kommer – hösten är bästa löptiden!

..fortsätter med våra smoothies/slush. Jonna älskar dem och senast gjorde jag en med jordgubbar. Mmm..

..i onsdags körde jag veckans tyngsta. Marklyften håller i sig och jag underhåller med ett par riktigt tunga lyft när allt känns rätt. Ettor på 100 kg och ett par 5or på 90 kg. Starkare behöver jag inte bli, men det är enormt motivationshöjande och ett yes som speglar av sig på annat. Är så glad att kroppen ger tydliga svar på att jag är på rätt väg!

..2 dagar senare, i fredags, styrketränade jag också. Invigde mina nya träningskläder från pressfrukosten med Under Armour i onsdags. Jag var inte där själv, men mina kollegor.

..Jonna var på ny casting för HM. Ett större uppdrag den här gången. Hon tycker det är kul och får alla pengar det generar på sitt eget konto, så vi fortsätter. Nu börjar bilder av henne dyka på på HM´s webbshop också (här t.ex. – så fina bilder av min tjej).

..lördagsyoga och löv. Det var en riktigt grå lördag, men den lyste upp inifrån av varm yoga och ute av färgsprakande löv. Med risk att jag sagt det här ett 1000-tals gånger redan – älskar verkligen min yogarutin. Och den här årstiden, så fantastiskt vackert.

..gjorde lördagsgodis med barnen. Rischoklad, du vet det busenkla godiset av enbart smält choklad och puffat ris som blandas och stelnar på bakplåtspapper.

..söndagsvilan förvandlades till en fixardag. Jag tog äntligen tag i mitt hår. Hade inte varit hos frisören sen i våras, så det var välbehövligt att klippa bort slitna toppar. Junior och Jonna var med och studsade runt stolen. Sen passade vi på att göra ärenden och äta på Donken. Jag var mer svettig efter timmarna på stan än ett normalt styrkepass, men bra att få saker gjorda och mysig tid med mina minstingar.

Det var min helg i det stora hela. Välkommen att rapportera om din om du vill. Jag är alltid lika nyfiken! KRAM

6 kommentarer
    1. Ja Mari, det är häftigt med bilder tagna av en proffsig fotograf, dessutom där hon är stylad. Jonna själv är däremot mest nöjd över att tjäna pengar.. 😉

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras