Helgen ur mobilen #36

Så hääääär…

..rligt det är med helg! Men också med en ny arbetsvecka. Framför allt ser jag fram emot att träffa mina fina arbetskompisar igen. Vi är ett riktigt järngäng som har så kul runt skrivbordet under dagarna. Det var en stor anledning till att jag övergav livet som egenföretagare, även om det också hade sina fördelar. Jag trivs med att jobba som ett team, lyfta och hjälpa varandra, skratta och snacka om livet.
Helgen är dock också välbehövlig för att sova ut, komma ner i varv och mest av allt – vara med familjen. Så här har mina senaste dagar sett ut, som vanligt med start från mitt i veckan.

Helgen ur mobilen #36

..jag fyllde år! I onsdags alltså. Har berättat lite förut, men kan inte låta bli att ta med det en gång till. Den mumsiga prinsesstårtan,  rawfood-lunch med jobbarkompisarna, en innestående present av mannen och teckningar av barnen. Det + massor av gratulationer att leva på ett år framöver ♥

..ett par promenader hem. Två dagar tog jag T-banan till jobbet istället för att cykla, trots att jag avskyr det, bara för att kunna gå hem. Den lågintensiva rörelsenjutningen som sagt. Extra mycket när hjärnan är överfull och efter en heldag på kontorsstol. Så enkel och skön omstart!

..yoga. Min stående lördagslyx som jag berättade mer om igår.

..premiär på Bounce. I alla fall för mig var det första gången i hopp-paradiset. Jag och Jonas studsade inte, det kostade tillräckligt för 4 barn, men såg sjukt kul ut. Studsmattor överallt, hinderbanor och klätterväggar. Barnen var som vilda och helt svettiga efteråt. Nästa gång ska minsann jag också hoppa..

..pizza och popcorn. En god avslutning på vår lördag. Vi är sällan ute och äter, men att unna oss att köpa hem mat på helgerna är en värd investering tycker jag. Då blir det dessutom roligare att laga egen mat under veckorna.

..söndagsstyrka och parkhäng. Jonas jobbade på förmiddagen, jag körde ett styrkepass och gick sen med barnen till parken. Ingen helg utan att ha varit ute, oavsett om det är på fotbollsplanen eller i en gunga.

..storkok och jobb. Som vanligt gillar jag att få struktur som underlättar inför veckan. Därför såg jag över SportHälsas innehåll, bloggens, packade väskan, duschade av skitungar och grillade en massa kycklingfilé och halloumi som räckte till matlådor.

Det var min helg det. Och som vanligt är du välkommen att berätta om din! Älskar att höra om andras vardag 🙂

7 kommentarer
 1. Min helg bestod av vardagsmotion iform av städning av undervåning (lördag) och övervåning (söndag)! Slapp åka på lekland för kalas då mannen gärna tog den uppgiften. Två st springrundor. Och mannen kom hem med lördagsgodis fr Hemmakväll (bästa)! Typ så! Kul att höra om dina helger😊

  1. Joanna – städa är underskattad vardagsmotion – bra jobbat! Men ändå rena semestern i jämförelse med lekland.. 😉
   Kul att höra om din helg också. Tack för att du delar med dig!

 2. Grattis i efterskott!! I lördags sprang jag årets hittills bästa löprunda. Drygt en mil i blandad terräng, kände mig sådär härligt urstark och luften var klar och hög. Bästa stunden den dagen! I söndags invigde jag nyinköpt viktbälte på chinsstången. Ska klara 7 strikta till jul tänkte jag. I övrigt häng med barnen, städ, tvätt, matlagning och försök till vila och sömn för att orka arbetsveckan…

  1. Annelie – tack snälla! 🙂
   Och vad kul att höra om din helg. Löpturen verkar ju magisk och vilken bra motivationshöjare med ett nytt viktbälte. Jag hejar på att du klarar 7 chins. Uppdatera mig gärna hur det går! Vore roligt att höra.
   Jo, allt det där fixet och att ”bara vara” tycker jag också är skönt att få in på helgen.

 3. Grattis i efterskott!
  Min helg bestod av massor av uteaktiviteter, bland annat ett långpass på cykel, ett stigfinnarpass och så lite trädgårdsarbete. Bäst att passa på när höstens soligaste dagar är här.
  Gillar ”ur mobilen” inlägg. (Kan bero på att jag är grymt dålig på att ta vanliga bilder numera;))

 4. Min helg bestod av massor av uteaktiviteter, bland annat ett långpass på cykel, ett stigfinnarpass och så lite trädgårdsarbete. Bäst att passa på när höstens soligaste dagar är här.
  Gillar ”ur mobilen” inlägg. (Kan bero på att jag är grymt dålig på att ta vanliga bilder numera;))

  1. Helena – vad skönt att vara ute! Det ger så mycket energi samtidigt som man sover gott. Härligt!
   Jag håller med. Dessutom är mobilkameror helt ok att fota med nu för tiden! 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras