TÄVLING: Vinn min Under Armour-outfit

under armour
Med en bild från träningsövningar till SportHälsas veckoträningsprogram med kettlebell, visar jag upp några av mina snyggaste träningskläder från Under Armour. Ett vitt linne med luftig stickning och tights med breda tygstycken i vitt, grått och silver. Ljusa, fräscha plagg från vår-/sommarkollektionen, men ändå färger som funkar året om. Och nu har jag möjlighet att tävla ut en lika dan uppsättning av linne och tights. Så här gör du för att vara med.

Tävla och vinn min outfit från Under Armour

 1. Svara i kommentarsfältet på frågan: Vad kallas övningen jag gör på bilden ovan?
 2. Motivera varför du tycker att just du ska vinna.
 3. Skriv även din storlek i linne och tights (plaggen är ”normala” i storleken).
 4. Senast om en vecka, torsdag 21/9, vill jag ha ditt tävlingsbidrag.
 5. Lycka till!


Här ser du samma Under Armour-outfit lite tydligare samtidigt som jag visar en stretch för latsen. Greppa högt och liksom ”häng ut” muskeln – skönt mellan styrkeövningarna tycker jag.
Lycka till om du tävlar! Kram

73 kommentarer
 1. Russian twist!
  Jag skulle vilja vinna för att jag äntligen är igång med träningen igen efter uppehåll med massa hälsobesvär (sköldkörtel). Det går trögt och är motigt men jag försöker hålla i! Lite nya träningskläder skulle i alla fall göra passen lite mer färgglada 😃
  Strl L

  1. Övningen heter ”russian twist”. Skulle vara roligt med nya träningskläder till höst träningen! 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ Stl. L

 2. Russian twist!
  Nya träningskläder brukar göra susen då motivationen dippar! Jag behöver en extra boost nu på höstkanten då de små barnen drar hem baciller från förskolan och gör mig förkyld gång gång. Tråkigt få börja om hela tiden! En extra boost i form av nya kläder skulle göra mig på gott humör och få mig längta till rörelseglädje!
  Storlek m!

 3. Russin twist.
  Jag skulle gärna vilja ha nya fräscha träningskläder att känna mig fin i. Har precis börjat studera igen på äldre dar, med det har jag köpstopp på det mesta för att klara ekonomin, speciellt nya träningskläder…
  Stl XL.

 4. Chansar på bålvridning, Russian Twist. Gör själv arm- och bendipp för att få ihop mina magmuskler som gett upp efter graviditeter som inte gått i hop på flera år och lite annat som gjort att jag inte rört mig på ett tag så det var lite som att börja om från noll. Men nu händer det äntligen något och jag har hittat yogan! Underbart!
  Har stl S och hoppas på nåt nytt att ha på mig på mattan!

 5. Russian twist
  Skulle väldigt gärna vilja vinna detta som en träningsboost då jag precis genomgått en graviditet och förlossning och ser framemot att få stärka kroppen igen.
  Strl M

 6. Övningen kallas russian twist! En av de övningar jag har med i mitt lilla styrkeprogram som jag kör här hemma. Jag skulle med en ny träningsoutfit få ny inspiration och motivation till att träna mer styrka! Jag lägger hellre min träningstid på löpning för att det är det jag älskar men att träna mer styrka skulle naturligtvis göra mig till en uthålligare och kraftfullare löpare!
  Tack!
  Stl small

 7. Övningen heter russian twist!
  Jag behöver verkligen piffa upp min tränings-garderob med lite nya fräscha kläder! Har precis anmält mig & mannen till Paris marathon 2018 så behöver allt för att löpningen ska bli så härlig som möjligt 😉

 8. Russian twist är övningen!
  Jag skulle inför hösten & inför min nästa kommande satsning, en svensk klassiker behöva en extra motivationsboost. Från oktober har jag lovat mig själv att de lågintensiva långpassen ska få ta vid och vad gör man de hellre i än nya träningskläder? 😉
  S i storlek 🙂

 9. Russian twist
  Jag vill gärna vinna så jag har motivering att fortsätta träna ännu mer så min kropp ska må så bra som möjligt..😀
  Min storlek är L

 10. Övningen heter Russian Twist.
  Jag blev mamma till mitt andra barn i april och har precis börjat komma igång med träningen på gymmet igen. Som föräldraledig ligger inte prio på mammans klädkonto direkt, därför skulle det vara så kul att vinna träningskläderna så jag kunde gå till gymmet och känna mig riktigt snygg! 🙂 Storlek M.

 11. Russin twist heter övningen.
  Jag tycker att jag ska vinna därför att jag har kämpat mig i form efter tre graviditeter och håller motivationen uppe nu när jag väntar mitt fjärde barn. Fina träningskläder till när lillen har kommit ut skulle vara roligt att se fram emot 💕 Storlek S på båda plaggen skulle passa bra

 12. Övningen heter russian twist(och är en stor favorit för mig när det handlar om både träning av bål och balans!) Jag borde vinna kläderna eftersom jag just bestämt mig för att satsa på styrkelyft och att köra lite tyngre efter att nu har rehabat kroppen ganska precis ett år efter min senaste förlossning-och därmed behöver en liten motivstionsboost i dessa höstiga allt mörkare tider! Jag har storlek M och skulle verkligen bli SÅ pepp av att få träna i dessa snygga kläder!
  Och heja dej Anna som alltid är lika glad, jordnära och inspirerande!

 13. Hej!
  Övningen heter Russian twist.
  Jag vinner gärna nya kläder då det gör det extra kul att träna och många äldre grejjer luktar sunk 😉
  Jag har storlek M.
  Häpp häpp!
  /Karin

 14. Russian twist heter övningen.
  Jag vill vinna detta set som en pepp till mig själv, efter att ha kommit igång med styrketräningen igen efter ett års uppehåll.
  Min stl är linne S & tights M

 15. Övningen du gör heter russian twist! Avslutar min första klassiker med Lidingöloppet nästa helg och dessa träningskläder skulle passa perfekt att vinna för att fortsätta ha träningsmotivation efteråt. Vill också säga att viljan att göra den här klassikern var att du inspirerade mig så mycket när du gjorde din! Följde slaviskt alla dina inlägg om din väg mot en svensk klassiker! Om jag har turen med mig, önskar jag stl M 😃 Mvh Therese

 16. Ryssland twist.
  Dom senaste åren har de inte funnits ekonomi (klädkontot går till barnen) för nya träningskläder till mig. Denna snygga outfit hade verkligen ökat motivationen i gymmet!
  Storlek S

 17. -Russian Twist
  -Stl Medium
  – Jag vill vinna dessa för att jag har bokat en PT för att lära mig om styrkesträning å då vill man ju se lite fräsig ut =)

 18. Övningen heter ”Russian twist”.
  Jag vill vinna de snygga kläderna för att det är en bra boozt för träningshösten. Snygg, snabb och stark!
  Strl small.

 19. Övningen heter Russian Twist.
  Jag älskar löpning men har på senare tid fått problem med min höft. Att inte kunna springa påverkar mig negativt=(. Jag behöver nu rehab träna. Nya träningskläder skulle hjälpa mig med motivationen till denna typ av träning.
  Storlek S.
  Med vänlig hälsning Emma.

 20. Övningen heter russian twist.
  Jag skulle vilja vinna kläderna för att jag vill ge en present till min träningskompis. Hon ville lära sig mer om styrketräning och hakade på mina pass fast besluten att utvecklas. Nu är hon ovärderlig för mig och jag klarar knappt att ta mig iväg på morgonen utan henne. Hon boostar mig i min träning och nu vill jag ge tillbaka något mer än kunskap, därför vill jag ge henne dessa snygga plagg. Hon bär small på både tights och linne.

 21. Russian twist! (Autocorrecten försökte få det till russin trist men icke!)
  Jag skulle älska att vinna lite snygga, peppande kläder. Efter tre barn, lång depression som just håller på att resas ut och helt ny karriärsatsning med start i nya studier nu till hösten, är sista pusselbiten att komma igång med träningen igen oxå. Detta blir min spark i baken.
  Min storlek är XL.
  Håller tummarna!

 22. Russian Twist!
  Med 2 små barn och en man som jobbar borta måndag till torsdag,
  Har jag gymmet i källaren för att förenkla och få in träning i min vardag.
  I mitt gym är det ingen som mig kan se.
  Men nya träningskläder skulle få motivationen att le.
  Och det är just den som kan vara svår.
  När sängen man så lätt når.
  Så nu håller jag en tumme eller två.
  Att få dessa snygga tights runt mina lår!
  Str S

 23. Övningen heter Russian Twist! 🙂
  Motivering: Är 44 och och hittade träningsglädjen sent i livet – för 1,5 år sedan. Nu är jag så inbiten så att jag går omkring i träningskläder jämt (när jag inte jobbar)! Löpning, styrketräning och yoga – något varje dag! Då behövs många set med träningskläder! 🙂
  Jag har storlek M.
  Tack för en inspirerande blogg och instagramkonto!
  Kram Kattis

 24. Russian twist heter märket
  Jag behöver byta ut mina gamla svettiga träningskläder till nya fina fräscha.
  Då inte bara jag blir glad, utan även alla runt omkring mig. 😉
  Stl S.

 25. Russian Twists!
  Jag är mitt i ett långsiktigt jobb med att få en kropp fri från skador. Från att hela mitt liv haft en kropp som från en dag till en annan kan få muskelinflammationer, bristningar eller bara muskelkramp har jag lagt många timmar och mycket pengar på att börja om från början. Och äntligen börjar jag komma någonstans. Kunna lyfta lite tyngre utan att gå sönder. Kunna lita på att kroppen bär mig. Att det inte kommer göra ont i morgon, att träningsvärk får vara just det och inte kommer bli en muskelinflammation. Det är så stort att jag nästan inte fattar det själv än. Jag är inte framme helt än, men jag har kommit en bra bit på väg. Det vore härligt att få fira det med att träna med en härlig ny träningsutstyrsel i storlek L!

 26. Övningen heter Russian twist.
  Skulle behöva en push i min egna träning och känner att ja tappat suget och motivationen. Behöver hitta tillbaks och komma tillbaks till min komfort form ja var i.
  Stolen M skulle passa mig.

 27. Övningen heter russian twist!
  Jag har slitit ut mina träningskläder i vår cage bur på gymmet. Mattan är som mjuk asfalt. Jag har smal i thights och M i linne

 28. Russian twist.
  Har sedan i somras äntligen tagit ett rejält tag i träningen och börjat på gymmet. Nu börjar jag känna lite resultat o det vore som en liten present till mej själv med nya snygga träningskläder!
  Stl S om jag skulle bli den lyckliga vinnaren!😊

 29. Russian twist
  Jag vill gärna vinna för att min dotter ska få riktigt snygga träningskläder att ha på gympan å när hon tränar. Hon fyller snart år så det skulle vara en fantastisk present. Under armour gör fantastiska kläder!
  Stl S

 30. Russian Twist
  Jag har under mina mammaledighet tränar mycket hemma, men har nu börjat gå på gruppträningspass igen och det skulle därför vara trevligt med en ny träningsoutfit.
  Stl: S

 31. Russian twist
  Jag har precis hittat en träningskompis och ska våga mig till gymmet och jobba med fria vikter! Läskigt, men för att göra det hela ännu roligare passar ju ett par fina nya träningskläder perfekt! Om jag vinner passar M mig.

 32. Russian twist
  Jag insåg nyligen att jag verkligen behöva fräscha upp min träningsgarderob. Å, snygga träningskläder ger mig extra tränings energi. 🏋🏻‍♀️😊
  Stl: M

 33. Russian Twist
  Skulle behöva något snyggt och fräscht som hjälper mig att känna mig lite bekväm på gymmet igen, har tyvärr tappat det lite😞 Undviker ibland att gå dit när jag inte känner mig bekväm men hoppas på att hitta tillbaka till den härliga känslan igen.
  Strl: M

 34. Russian twist
  Jag brukar inte träna inne i vanliga fall utan springer mest men efter en fallskada har varit tvungen börja rehabiliteringsträna. Har inga speciella kläder till inneträning.
  Storlek S

 35. Övningen är Russian Twist
  Nya kläder skulle göra höstens träning roligare. Har precis kommit igång igen med styrketräning med sonen. Stl M hade varit bra 🙂

 36. Russin Twist är svaret.
  Jag vill vinna för att jag behöver lite extra motivering när jag tränar. Och vad motiverar bättre än ett nytt outfit? Inget! 🙂 så jag vill gärna vinna ett schysst outfit i strl M! Skulle vara drömmen ❤️

 37. Tänk att få göra RUSSIAN TWIST i nya träningskläder. Vore härligt att få känna mig snygg i mitt ensamma hemmagym. Visst, ibland får jag sällskap av mina tre söner. Men kläder och musik sätter guldkant för mig.
  Kram Ann-Sofie 47 år (stl S)

 38. Russian twist heter övningen.
  Ett par nya taights och en topp hade varit toppen att vinna nu efter 14 månaders mammaledighet.
  Ekonomin är inte direkt på topp efter ledighet, men tränings suget efter träningen är desto bättre/större.
  Storlek S
  Hoppas hoppas på vinst😉✊🏻

 39. Russian Twist!
  Jag har precis anmält mig till mitt livs tredje lopp – en halvmara i Tjejmilens regi. Jag är nervös, livrädd, illamående och funderar om jag verkligen kan springa så långt i mina mått mätt… och jag misstänker att det blir lååååånga pass på löpband i vinter – då skulle det kännas härligt att iaf få vara snyggt klädd när jag kämpar på med mitt tomatröda ansikte 😝

 40. Russian twist.
  Jag har inte tränat på snart 18 månader då jag för ett år sedan fick mitt andra barn och graviditeten led jag av sammandragningar och foglossning vilket gjorde att jag inte kunde träna alls. Nu vill jag ta upp träningen igen och må bättre i kropp och själ! I nästa vecka ska jag signa upp mig på gym ! 😊 i dessa kläder hade jag känt mig mer självsäker och fin.
  Storlek s på topp och byxor.
  Kram

 41. Russian Twist
  Strl M
  Imorse blev jag ”friskförklarad” av min sjukgymnast efter en 526 dagar lång knäskada (ja, jag har räknat dagar:) och är åter tillbaka i gymmet efter ett extremt långt uppehåll pga tråkiga rehabövningar, operation, knäfrustration och ett deprimerat träningsår, nu är jag tillbaka med full fräs och har redan planerat att göra en klassiker nästa år, vilket va planen redan för 526 dagar sen!
  Tack för all träningspepp!

 42. Russian twist!
  Slitna, noppiga & bleka
  Ja, dom är inte särskilt heta
  Mina kläder dom lukta,
  innan jag ens börjat fukta
  Dags för nya kläder det är,
  och Under Armour mig klär <3
  Storlek Small passar mig utmärkt. Önskar dig en fin dag!

 43. Russian twist 🙂
  Ju fler träningsplagg jag har desto mer tränar jag 😉 Längtan till nästa träningspass är alltid konstant o planerad o det blir ren o skär lycka att dessutom göra det i matchande o sköna kläder!
  Stl L

 44. Svar: Russian Twist
  Jag är på Gran Canaria och och cyklar nu 🚴‍♀️
  När jag kommer hem skulle det vara heeelt underbart peppande med nya träningskläder som detta set👍 Har liksom levt i cykelbyxor i 14 dagar då 🤣 Och för å komma igång med annan träning än cykel kan en behöva en knuff 💪
  Skulle tro jag har strl S.
  Må bäst ❤️

 45. Ser ut som russian twist. Jag skulle bli jätteglad över nya träningskläder. Behöver hitta nya favoriter som INTE är genomskinliga när man markar eller knäböjer 🙈 Strl S överdel, strl M underdel

 46. Russian Twist heter övningen 🙂
  Att träna är livet. Att träna i kläder som man trivs i är livet. Att träna i kläder som dessutom är snygga och funktionella är livet. Under Armour är livet. Älskar deras produkter och vill att fler på mitt gym ska få se dem på mig!
  Stl XS (S kan funka om det inte finns XS)

 47. Övningen heter russian twist.
  Jag har aldrig haft ett matchande set träningskläder så det vore en väldigt spännande tanke. Jag har stl S. Kram Maria

 48. 1. Russian twist
  2. Jag har precis flyttat till ny ort och börjat på nytt gym så varför inte också förnya gymkläderna? Just nu blir det mer träning och det finns färre tvättider än förut… =helt okej att utöka träningsgarderoben!
  Jag har storlek S/36

 49. Svar: Rusk tvist
  Motivering: Grått är flott när hösten är här, låt mig testa Under Amor och kanske blir jag kär! 💘
  Stl: Byxor xs/34
  Linne s/36

  1. Stavade fel på första kommentaren så skriver igen.
   Svar: Rysk tvist.
   Motivering: Grått är flott när hösten är här. Låt mig prova Under Amour och kanske blir jag kär. 💘
   Stl: tights xs, linne s.

 50. 1. Den grymma övningen kallas Russian twist!
  2. Med hösten följer förändring och nystart; jag har precis börjat på ett nytt jobb i en ny stad, varav jag även tränar på ett nytt gym. Vad skulle då passa bättre än nya, snygga träningskläder av ett märke jag ännu inte hunnit testa?
  Storlek: M i båda plaggen 🙂
  Håller tummarna!

 51. Svar: Russian twist
  Jag har tappat lite träningsmotivation (jo, jag tränar fortfarande – men skulle behöva få till några pass till i veckan) och lite nya träningskläder gör att man känner sig lite piggare, fräschare och mer motiverad.
  Stl: L

 52. Svar: Russain twist
  Motivering; Efter att jag prioriterat vänner, familj, arbete, studier och pojkvän framför mig själv fick jag i tonåren anorexia och därefter depression. Jag blev frisk från de sjukdomarna. Men jag fortsatte att prioritera andra och annat framför mig själv vilket gjorde att jag blev utbränd i augusti 2016. Jag har alltid ställt upp för andra, alltid presterat mitt bästa både hemma och på arbetet, men aldrig kopplat av och tänkt på mig själv. Då tvingades jag att tänka till, vad får mig att må bra och vad vill jag?
  Jag började träna lite på gym och fastnade fort. Jag började bry mig mer om vad jag äter. Jag upptäckte att träning och sund kost ger mig glädje, välmående, energi och lust. Men motivationen har minskat och jag känner att nya träningskläder är ett bra sätt att öka den. Iom jag fortfarande är sjukskriven, är min inkomst låg och därför har jag inte råd att köpa kläder.
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann!!
  Storlek;
  Linne och tights; i storlek 34/XS
  Mvh Jessica 24år

 53. Svar: Russian twist
  Försöker bli snällare mot mig själv och kroppen.
  All träning behöver inte vara max och en vilodag kan ju vara rätt skön. Har upptäckt att rörelseträning och yoga är helt fantastiskt.
  Varför har jag inte lyssnat på kroppen tidigare.
  Nu hoppas jag på snygga kläder också.

 54. Övningen heter russian tvist och i veckan tändes ett ljus att denna övning kommer att vara möjlig för mig att göra i framtiden igen då jag äntligen fick träffa en läkare som tog mina problem på allvar med min magmuskeldelning och navelbråck sen mina graviditeter och de besvär jag har utifrån det. Med dessa träningskläder kommer min motivation vara på topp att fortsätta med aktiveringsövningar och att träna återhållsamt, vilket jag kämpat med det senaste året då jag får ont av att träna det jag vill. Jag har storlek s i byxa och m i linne. /Yvette

 55. Russian twist
  Älskar att träna och gillar snygga träningskläder!! När inkomsten är låg pga sjukskrivning så är klädinköp inte högprioriterat tyvärr. Så jag hoppas😀
  Small på båda

 56. Russian Twist! Jag har precis avslutat den 7:e nivån på Mamma Mage och är så peppad på att börja träna med lite mer belastning. Jag vill ha storlek S ( eller 36) .

 57. Russian Twist! En favvo
  Är vanligtvis träningstokig, men inför våra IVF-försök är yoga/stretch det enda jag tränar. Oerhört slitsamt psykiskt att vara så inaktiv. En snygg peppande outfit gör nog susen för humöret nu när det är dags igen. Strl xs byxor, s linne

 58. Övningen heter Russian Twist och är grym 🙂
  Jag har precis landat mitt första (betalda!!) dansjobb efter utbildat mig mer eller mindre i fem år. Äntligen kan jag på riktigt kalla mig professionell dansare och det känns fantastiskt! Om två veckor börjar jag repa och då skulle det vara superkul med lite nya träningskläder!
  Storlek 34/XS på båda delarna.

 59. Russian twist!
  Att ha fina kläder gör att man känner sig liiiite mer fräsch på gymmet, just eftersom svetten rinner, det är varmt, kladdigt och du ligger i en obekväm ställning och det gör ont så innåt XXXX… Då äre härligt med lite fina kläder 🙂

 60. 1. Russian twist. (eller ”Båten” som vi säger i Dalarna ;))
  2. För att jag är bra på att träna, men så kass på mode. 🙂
  3. Storlek S
  Ha en bra dag!

 61. Russian twist!
  Har precis upptäckt Tabata och att träna tillsammans med vänner – det är så roligt och inspirerande. Jag hade verkligen behövt en uppsättning träningskläder till – Storlek Small skulle passa så bra!

 62. Övningen heter Russian twist.
  Jag skulle behöva påfyllning med nya fräscha träningskläder eftersom det var länge sedan jag köpte kläder till mig själv. Har en växande 12-åring som ständigt behöver nya kläder så hans behov går före just nu.
  Jag har storlek L.

 63. Den heter Russian Twist.
  Efter att nyligen ha blivit friskförklarad efter en lång tid av sjukdom, behandlingar och annat så behöver jag börja träna och få upp styrkan och konditionen igen. Jag har inga träningskläder alls som passar nu eftersom jag gått upp i vikt av min medicinering och skulle behöva nya i stl XL.

 64. 1. Russian twist
  2. Hjärtat får jobba hårt – banta är svårt!
  Nu vill jag på träning satsa för att i de levandes skara platsa.
  xxl

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras