Mellan raderna..


..pågår livet. Du vet, det där utan filter, välmatchande outfits och tillrättalagda måltider. Där svetten lackar och barnen retar gallfeber på varandra. Så att du också blir galen av irritation. Alla är trötta och hjärnan försöker sortera in ”dagens middag”, ”glöm inte telefonmötet” och ”köp ny deo på vägen” i varsitt fack. Sistnämnda extra viktigt, för den superfunktionella mamman går klädd i tät regnjacka ”i fall att” i den stekande septembersolen. Hallå hösten? Bjud på lite kyla och rusk nån gång..
Hinna klart allt på arbetstid, hinna hämta i någorlunda ok tid på fritids, hinna laga mat från scratch, hinna tvätta, packa..  hörde jag hinna leva?

Ja. Det fina är att stress och sura miner inte heller är hela sanningen. Lika ofta som det kaotiska scenariot jag beskrev, smygs det viktigaste i livet in. En liten hand i min. Tända ljus och en chokladbit om kvällarna (du vet, den lilla extra som inte hamnade på Instagram, men i storkameran. Eftersom jag fick en så bra bloggidé..). Fnitter åt Snapchat-masker och en spontan puss. Det är lätt att måla upp det svarta eller vita, men ofta sker lika spännande saker i mellantonerna.
Vet inte var jag vill komma med det här inlägget, men känner att det också är viktigt att berätta om. Att majoriteten av det jag skriver om och visar upp i övriga sociala medier är en så liten del av mina dagar. Pytte. Träningen, event, shopping eller vad jag nu ger sken av – en bråkdel av livet. Det mesta händer mellan raderna, både de tuffaste utmaningarna och det allra bästa.
Jag vet att det är lätt att glömma bort, jag får själv påminna mig som nu, men vi får inte missa detaljerna som gör livet så härligt. Vardagsglittret, det du förmodligen skulle sakna mer än pengar och makt om det försvann. Som en kram till exempel. Skickar en till dig som vill ha ♥

5 kommentarer
 1. Här finns också ett liv mellan raderna. Ett liv med falukorv och makaroner och inte en endaste grönsak på tallriken eller som igår när jag glömde toapappret trots att det stod på listan. Ännu värre när jag tömde en smutsig diskmaskin och sedan fick ställa tillbaka allt igen…då blev det för mycket 🙂
  Tack för kramen och jag skickar tillbaka en till dig 🙂

  1. Cecilia – känner igen det där, haha. Inte lika roligt att skriva om, men ändå viktigt att få fram tycker jag. För jag är uppenbarligen inte ensam.. 😉
   KRAM och ha en fin helg nu!

  1. Johanna – ja, ibland blir det så tydligt. De där små sakerna som gör livet så himla fint 🙂
   Kram och trevlig helg nu!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras