Årliga traditionskläder

Godmorgon!

Om du tycker det här inlägget är snurrigt skyller jag på fredagskoma. Den skönt avslappnade men trötta. Du vet sådär så att det känns övermäktigt att resa sig för att borsta tänderna och komma i säng. Lika bra att sitta kvar i soffan och blogga, även om det inte blir några djupa klokheter.
Som du förstår är det ett tidsinställt blogginlägg du läser. Så gör jag ofta om jag ska iväg på morgonen, tills idag eftersom jag vill sova ut och sen ska gå på veckans sköna yoga. Men det spelar ju ingen roll då det är en återblick jag gör. Och framåtblick..
Jag vill dela med mig att ett, enligt mig, smart klädsystem. Inte så roligt om du älskar shopping, men om inte och ändå vill klä upp dig ibland – kör på traditionskläder som du återanvänder år efter år.

Det här är min höstkjol. Senapsgul a´la höstlöv och en enkel modell som står sig år efter år. Sen är det bara att piffa med olika toppar, skor och accessoarer. Jag har även en röd julklänning, en paljettkjol passande till nyår och en blommig midsommarklänning. Spar både pengar, tid, tankekraft och tråkigt blir det inte om du bara använder plaggen en eller ett par gång per år.
Har du några favoritplagg som åker fram år efter år? Traditionskläder?

4 kommentarer
  1. Dåligt med traditionskläder här – har iof en svart glitterklänning som används ganska flitigt i flera år (så ofta nu en trött mamma med två små går på galej🙈)! Den har jag kunnat ha oavsett figur – tom halvt in i graviditet. Så mkt användbart! Sedan får en ju sina favvo plagg – just nu favvo jeans från VeroModa. Har köpt två svarta i samma modell och ett par blå. Älskar dem! Mjuka jeans.
    Nu då jag ska springa tjejmilen tänker jag försöka hitta ngn överdragdströja som jag inte är så rädd om – så att jag kan lägga den på ngt ställe vid start och finns den inte kvar vid målgång så är det inte hela världen! Kan tänka så på resor oxå – ta med slitna trosor så kan jag kassera dem efter användning 🙈

    1. Joanna – ja, det är toppen att ha gamla plagg som inte gör något om de försvinner vid exempelvis ett lopp. Då kanske vi ses vid Tjejmilen? Kom gärna fram och säg hej om du stöter på mig.. 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras