Ett måste vid hotellfrukost?


Godmorgon! Hur är det med dig? Pigg? Glad? Hungrig? Du kanske rent av sitter och äter frukost? Eller behöver du vakna till lite först? Många frågor och jag önskar det gick att höra alla svar, eller tankar, genom cyberspace..
Min egen frukost blev i alla fall lite senare än vanligt igår. Och lyxigare. Jag och några av kollegorna träffades på Scandic No. 53 för att jobba över en hotellfrukost. Vi bunkrade upp med så mycket vi orkade äta för att stå oss riktigt länge. Jag var till och med tvungen att hämta ett extra bord för att få plats med allt gott.

Frukosten på det här hotellet var bra, det vill säga – det fanns äggröra! Ekologisk dessutom, av frigående höns. Det enda jag kräver för att ge gott betyg åt en hotellfrukost. Har du något ”måste” när du äter frukost ute? Något som gör hela frukosten?

Mätta och belåtna jobbade vi som Duracellkaniner (nåväl). Fick till en riktigt snygg sociala mediestrategi för SportHälsa och Vinsider som nu ska fyllas med smart innehåll. Dessutom trevligt att sitta i en annan miljö än på kontoret. Bra variation för kreativiteten, något vi inte var ensamma om att tycka. Restaurangen var full av WiFi-snyltande arbetsmyror.
Precis som vardagslivet kan få en gnista av att göra något nytt kan arbetslivet få det. Därför har vi redan planerat in en arbetsdag ”på vift” nästa vecka.
Kram!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras