Köttbullens dag – övningstips och recept

köttbullen

Idag är ingen vanlig dag, idag är det köttbullens dag!

Haha, jag vet att det är en smula löjligt med dessa påhittade högtidsdagar, men samtidigt lite roligt. Tycker du inte? Att få tillägna en hel dag åt något så gott och klassiskt i svenska hem som en köttbulle – både i ätbara format, träningsmässiga och varför inte en outfit i köttbullsbrunt?
Inför dagen fotade jag och min kollega Martina igår övningen med samma namn. Visst ser du att jag försöker forma mig som en köttbulle på bilden, samtidigt som magmusklerna drar ihop sig fint. Och inte bara det – övningen är kanon för att mjuka upp i skulderpartiet och för dig som har svårt att få kontakt med magmusklerna. Här är du tvungen att spänna dem för att ens få plats med benen när du trär pinnen/bandyklubban eller vad du har att tillgå, över benen.
Hur du gör förklara och visar jag i rörligt format på SportHälsas sajt.
köttbulle, vegetarisk
Dessutom har jag förberett en artikel med 3 olika slags recept på köttbullar på sajten – ett vegetariskt, ett klassiskt och ett kalorisnålt. Artikeln kommer upp först i eftermiddag, men du som läser webbredaktörens blogg får första tjing.
Idag fortsätter jobbet med SportHälsas sajt och sociala kanaler. Jag och några av kollegorna ska mötas på stan, äta hotellfrukost – kanske köttbullar? Sen ska vi sitta hela dagen för att lägga upp en strategi för SportHälsa och systersajten (ingår i samma företag) Vinsider. Inspirerande med miljöombyte, vilket är fördelen att kunna när du jobbar helt digitalt.
Som jag berättade är jag ledsen att tidningen inte ska ges ut inom en planerad framtid, men samtidigt är det roligt att kunna lägga allt krut på sajten. Jag saknar papperstidningar, men gillar (som du vet) även det här formatet. Dessutom är jag betydligt mindre stressad mot när jag satt på så många olika stolar, vilket är bra för hälsan. Vilket är bra för SportHälsa och alla andra omkring mig.
Hoppas du också får en skön dag med smarriga köttbullar i olika former. Kram!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras