Helgen ur mobilen #32

yoga knäkram
Om förra helgen var roligt händelserik, med invigningsfest och villaliv, var den här som på bilden – lugn och harmonisk. Jag gillar båda. Framför allt det här med kontraster. Variation vid såväl livet i storhet som min träning. Det som får oss att SE, uppleva tack vare skillnaderna, det ena som kompletterar det andra. Bara-vara-dagarna behövs för att ge kraft till de uppbokade. Lugna pass till de tuffa. Sol till de regninga dagarna. Ja, du fattar.

Helgen ur mobilen #32

..fredagsfys. Jag köttade på med bland annat excentriska pull-ups. Viktade, med rekord på 10 kg runt midjan. Sista riktigt tunga innan jag går över till en lättare period igen, med uppåt 15 reps per set. Variation förnöjer som sagt, både kropp och själ.

..jobbade undan. Tidsinställde artiklar inför och hämtade barnen tidigt från skolan för en soft hemmakväll. Jonna har varit lite ledsen på mornarna så vi har inte velat ha dem så länge första veckan, men enligt fröknarna har det gått över efter en stund. Det lugnar mitt modershjärta något.

..fredagsmys blev fys för barnen. Jonas hade med sig PT-utbildningens testutrustning hem som alla ville prova. Köra hopp- och snabbhetstest, ja tills det spårade ur och blev tjafs om vem som vann..

..lördag morgon = min heliga yoga. Helt underbart, lite extra med regnet ösande utanför. Efter 3 veckor börjar jag hitta in i rätt andning och efter en vecka med Meditationsappen om kvällarna har jag även lätt att slappna av. Kroppen tackar med lugn sömn och energi, som en god uppåtsnällhetspiral.

..sen fortsatt skön lunk i liknande pose. Jag kunde inte släppa den avslappnade känslan, utan slängde mig sen i soffan med barnen. Vi åt godis, kollade film och kramades. Sen en vända till parken när solen kom fram, för att klättra på andra väggar än dem i lägenheten..

..kvällen fortsatte med sushi och filmen ”Tillbaka till Bromma”. Både rolig och känslofull. Tittar väldigt lite på TV, men några program jag faktiskt längtar till är ”Så mycket bättre börjar” och nya avsnitt av ”Unga föräldrar” och ”Wahlgrens värld” . Lättsam feelgood med mycket humor, gulliga barn och känslor, de ingredienser jag vill ha på film och tv. Vad gillar du?

..söndag. Jag gick en promenad med Träningpodden i lurarna, sen frukost och Kampan med barnen. Även om jag längtar efter hösten njuter jag av att det fortfarande är såpass varmt i luften att jag kan gå runt i shorts. Eller varför inte i baddräkt och gummistövlar? Jonnas sköna stil.

..fotboll. Både lördag och söndag spelade Hampus och Hugo matcher. Roligt för dem att vara igång med sin hobby ihop med vännerna igen.

..fyllde på med nytt fröknäcke. Lite i skafferiet, lite i frysen, lite i våra magar.

Vad har du gjort i helgen? Berätta gärna om du vill. Kram!

4 kommentarer
 1. Vilken meditationsapp använder du? Ngn du vill tipsa om?
  Jag har provat Nextory nu och kör ”kanin som så gärna ville somna” på min 15 månaders. Jag blir då sömning iaf😊
  Tack för bästa Feelgood bloggen ❤️ Ärliga härliga du!

  1. Joanna – den heter bara Meditationsappen. Kostar rätt mkt i månaden, men man får testa en månad gratis.
   Haha, ja, bebisböcker är också bra sömnpiller.. 😉
   TACK snälla du! Inte alltid feelgood, men jag är glad att du upplever den så. KRAM <3

   1. Ett önskemål som funktion på bloggen – då jag kommenterar och du sedan ev skriver svar – vore det toppen om jag fick en notis på mailen😊
    Absolut – du skriver om högt och lågt – men jag gillar att du är ärlig. Du skriver om hur livet är för många av oss – att det inte alltid är så tillrättalagt livet som det kan se ut i sociala medier. Fortsätt vara du ❤️

    1. Joanna – det ska jag ta upp med de som hjälper mig med bloggen. Tack för att du upplyser!
     Och åter igen! Tack för fina ord. Fortsätt vara du med <3

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras