Jämn solbränna i Sunkini – Anna testar badkläder


Det är alltid med viss vemod jag lämnar platser jag förälskat mig i. En vecka med familjen på samma hotell är precis lagom, men det turkosa havet och nästan overkliga, mäktiga bergen tar jag gärna med mig hem.
Kroatien är fantastiskt vackert och Romana Beach Resort ”bästa hotellet någonsin” tycker barnen. Och jag håller med. Vackert beläget, lugnt med folk, hög standard på hotellrummen, god mat, bra gym och superservice. Sistnämnda är verkligen viktigt tycker jag och här har personalen rekord i trevlighet. Jag blir så glad!
Klimatet får också många plus från mig. Och nej, inte bara för att det är soligt, utan för att jag gillar omväxlingen. Precis som vid fjällen hemma i Jorm har vi haft vild storm en dag, regn, moln som kommit och gått, och sista dagen hett och vindstilla. Bra för dig som blir rastlös av samma samma, för olika väder ger ofta olika idéer på aktiviteter.

Gemensamt för alla dagar har ändå varit värmen. Så otroligt skönt att gå runt i bikini och tunika varje dag. Den på bilden är från Sunkini vars badkläder är speciella eftersom de släpper igenom solen för en jämnare solbränna och att minska de vita ränderna.
Jag fick hemskickat några plagg att testa och utvärdera under resan. Tyget i både bikini och sarong är lätt, mjukt, ser ut som finstickat ”nät” och torkar inom bara några minuter. Ränder fick jag ändå lite svagt av bikinitopp och trosa, men det antar jag är för att tyget motsvarar ungefär solskyddsfaktor 8-10 (och med dubbeltyg som vid bh-kuporna 16-20). Och så ofta springer jag inte runt helnaken att det stör..

Tunikan verkar däremot släppa igenom mer sol, för den har jag gått runt i massor och ändå fått jämn och fräsch färg på kroppen. Dessutom är den väldigt skön och i min favoritfärg – blått. Som himmel och hav.

Rabatt på Sunkini

Gillar du mina badkläder? Du hittar dem och andra snygga färger, modeller och print på Sunkinis hemsida. Och i samband med produkttestet erbjuder Sunkini mina läsare 100 kr i rabatt om du handlar och använder rabattkoden: Annasunkini2017
Idag lämnar vi det här paradiset och reser hem. Vemodigt som sagt, men jag kommer garanterat tillbaka och hemma är ju också bra. Där hoppas jag få mer användning för mina nya badkläder, för jag har hört att det är fint där hemma? Nu Stockholm nästa, vi ses!

2 kommentarer

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras