Kiwiglass med choklad


Enklaste isglassen gör du själv. I form av en smoothie som du fryser in i glassformer, eller som jag gjorde tidigare i veckan – med färsk frukt eller bär som du trär på en pinne. God som den är, men vill du piffa lite ytterligare är mitt tips att smälta choklad och pensla på innan du lägger dem i frysen.

Kiwiglass med choklad


Tjofs! Värsta goda glassen. Min choklad blev lite klumpig som du ser, men smaken var det inget fel på. Fräschare och frukigare går inte att hitta!
Andra förslag är bitar av mango, jordgubbar, annanas och bananer. Att toppa med smält choklad och rulla i kokos, hackade nötter, strössel eller annat du gillar. Attans att jag inte tänkte på att gå loss mer på pimpingen när jag gjorde den här glassen, men det är lätt att göra fler.
Kram till dig och god helg!

Fler tips på mumsiga glassar:

» Melonglass

» Avocadoglass

» Lättlagad semifreddo

» Gräddglass (med eller utan socker)

» Chunky Monkey-glass

» Chocolate Hazel Nice Cream – godast av alla enligt min smak

 

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras