Frågestund – vad vill du veta?

frågestund

Värmen är tillbaka i Stockholm och…

…vänta lite nu! Snack om väder? Inget fel att gilla väder, det gör jag verkligen och påverkas mycket av det, men jag bloggar hellre om andra saker. Som att det var så roligt att leda löpgrupp igår. Som att skinnpaj och blå tajts är en praktisk och snygg match. Som att Junior och Jonna har sommarfest på förskolan idag, något som påminner om att det faktiskt är en sommar på ingång – jag hinner inte alltid reflektera.

Men det är min värld och jag vill inte bara skriva dagbok, utan även om saker som intresserar DIG. Därför kör jag frågestund igen. Välkommen att önska ämnen och ställa frågor. Så, med min lilla film igen:

Nu har jag ny webbadress, men trendotraning.se funkar fortfarande och du fattar. Skriv din fråga/ditt önskeämne i en kommentar. Det hjälper mig jättemycket att ha idéer till inlägg när jag har bloggtorka. Tack på förhand!

7 kommentarer
 1. Hej, vill gärna veta mer om hur du fick hjälp med din ortorexi. Jag känner inte att jag inte riktigt är där ännu, men är på god väg. Vill ha kontroll på allt jag äter och blir på dåligt humör om det inte stämmer för mig, stressad liksom. Jag tränar 4-5 dagar i veckan, men inte extremt och känner än så länge att jag hantera ett missat pass. Men blir stressad om det går 2 dagar utan någon träning. Vill så gärna bara kunna koppla av och äta gott utan en massa tankar och ångest. Undrar om det någonsin kan bli så, eller om man som jag alltid haft matproblematik alltid kommer tänka på mat (mer el mindre). Är 38 år, man och 3 barn.

 2. Hej
  Jag har massor av frågor om träning och när det kommer till att vara gravid. Hittar massor av bra rekommendationer och tips när det kommer till att vara gravid och träna men nu är det så att jag väntar tvillingar och då står det alltid att råden inte gäller….
  Var hos min barnmorska förra veckan och tog upp detta med träning och hon sa bara att jag skulle träna som vanligt, ta det lite lugnare och lyssna på kroppen. Nu är det så att jag är så orolig, vill inte göra något fel som äventyrar graviditeten – vill inte göra fel! Tränar rätt så mycket under veckan och vill inte bli en ”soffpotatis”, men hur mycket är rimligt att träna i början av en tvillinggraviditetet???

 3. Gärna något om barn och röra på sig. Dels saker man kan göra ihop hemma/i skogen/på lekplatsen osv men också aktiviteter för barn i olika åldrar så som Bamsejympa/bollträning osv.
  Och fortsatta tips om övningar man kan göra hemma/ute osv utan redskap, kanske med bänk, skogen osv som redskap. Testade din planka där man drog upp benet rakt, snett osv. Svinjobbig och bra! 🙂
  Och en djupdykning i träningsbhdjungeln! Gärna med fokus på oss med lite större byst. Inte många som funkar kan jag säga…
  Supertack för en bra blogg/insta!

 4. Hej! Fortsätt som tidigare – träningstips, träningsfilmer, träningsprylar, pepp, din dagbok och inte minst: mat-tips 🙂 Du inspirerar! Tack!

 5. Hur uttalar man ditt efternamn?
  Om man har styrketränat hela kroppen i ett halvår ungefär, ett pass på ca en timme en gång i veckan och nu vill börja löpträna också, hur ska man lägga upp löpningen så att man inte går ut för hårt? Vilka rörlighets- och styrkeövningar (utan gym) är extra bra att träna då?

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras