Lista med dagens 8


Godmorgon! Hur mår du idag? Vilka är dina ambitioner för dagen? Jag vet hur lätt det är att bara vakna och köra på med allt, men ibland är det nyttigt att reflektera – inåt och utåt. Det har jag gjort i form av en lista med mina ”dagens 8”. Det var så länge sen jag skrev en lista om smått och stort som detta.

Lista med dagens 8:

1. Magpirr. I morgon är det dags för ett fullbokat Get OUT to workOUT Stadium. Det ska bli så himla roligt att köra eventet med Milla igen och träffa alla deltagare. Är du en av dem?

2. Outfit. från Under Armours vår/sommarkollektion. Vitt, fräscht och luftigt linne inför heta sommardagar. Matchande tights med breda tygstycken och en tunn hoodie.

3. Jobb. Skriva klart artikeln om Annelie Pompe. I alla fall ett första utkast, för jag har även artiklar till sajten att skriva + ett möte. Dagarna på SportHälsa går i racerfart. Jag har aldrig sneglat på klockan ”när det är dags att gå hem” och nya numret är extra roligt att planera för.

4. Påhitt. Kaffe i en keramilkanna eftersom Jonas slagit sönder den tillhörande till Moccamastern i glas. Funkade hur bra som helst och kannan från Frostviken Keramik är så vacker.

5. Träning. Strax styrketräning för överkroppen i samma stil som passet jag skrev om igår. Det var med bilder från veckan innan, så nej – jag tränar inte samma varje pass.

6. Lunch. Matlåda med en bit lax som var kvar sen igår, kokt ägg, vitlöksrostade kikärtor, broccoli, sötpotatis och majosås.

7. Kvällsplan. Gå med Junior till sitt livs andra fotbollsträning. Förra veckan missade jag då var med vid Salming Runclub powered by SportHälsa, men mötte honom efteråt. Så lycklig och stolt.

8. Tacksamhet. Över barnen. Alltid. Inga ger mig så många hjärtskutt och skratt som mina 4 små (eller ganska stora nu). I går kväll hittade jag till exempel Jonna som hade somnat med sin kudde och en hög böcker på golvet. Var får de allt ifrån?

Den här listan skickar jag vidare till Jessica, Karin, Annika och Lisa. Vill ni ge mig era 8 en passande dag?
Kopiera gärna listan du med och gör din egen dagens 8. Antingen genom att tänka igenom den inombords, i en kommentar eller om du bloggar – länka gärna till inlägget i kommentarsfältet så ska jag in och läsa. Jag älskar att ta del av andras tankar och vardag.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras