The Get OUT Stadium goooooodibag

Get OUT to workOUT Stadium närmar sig..

..och magen pirrar av längtan när jag tänka på det. Tiden rusar, precis som de härliga tjejerna från eventet 2014 på bilden. Med allt fokus på jobb, familj och dag för dag har jag inte hunnit reflektera över att det härliga utomhuseventet snart är här. Men nu, med ett par luftigare helgdagar framför mig, har jag samlat ihop både tankar och den fina goodiebagen på bild.
Som vanligt är mitt och Millas Get OUT-event inte bara inriktat på träning. Vi vill även ge en lyxig känsla och skämma bort dig som kommer, inifrån och ut. Allt det här får du med dig i vår goodiebag:
 

The Get OUT Stadium goodiebag

» Träningstopp från SOC i det ventilerande funktionsmaterialet TCS Air. Försedd med v-hals.

» SOC vattenflaska med push’n’pull-kork. Materialet i flaskan utvinns till 96% av förnyelsebar råvara såsom sockerrör. Volym: 0,8 l.

» SOC Mesh Headband – elastiskt hårband med ventilerande mesh i mitten och med silikon i kanterna för bra fäste mot håret. Tillverkat i polyamid och elastan.

» Gympapåse från SOC i nylon med skofickor i mesh på utsidan.

» SportHälsas senaste nummer på tema löpning & Co. Löpmode, stor skotest, en guide till Stockholms hälsosamma restauranger, om olika dieter, recept och mycket mer.

» Nagellack från Lumene.

» MultiOptimal® kapslar från Helhetshälsa med alla vitaminer du behöver samt utvalda mineraler för immunfunktion och energi. Innehåller B6 och järn som bidrar till immunsystemets normala funktion samt till att minska trötthet och utmattning, vegetabiliskt D3 och naturliga mineraler från växtriket. En om dagen är ett bra komplement till din kost.

» Havreprotein från Helhetshälsa. Proteinpulver från svenskodlad havre. Utan sötning eller aromer. Perfekt för proteinberikning i vardagen. Pulvret innehåller även havreolja, som finns naturligt i havren.

» Te från Pukka. Rena, ekologiska örterteer.

» Ekologisk och Fairtrade-märkta drycken Crush från Smiling. 

Förutom allt detta kommer du även kunna vinna andra fina saker på plats i lekfulla tävlingar. Träningsglädje, mingel och prisregn som jag hoppas du vill och kan vara med om. Det finns fortfarande ett 10-tal platser kvar, så knip en!

Get OUT to workOUT Stadium

» Vem? Alla är välkomna, oavsett ålder, kön eller träningsbakgrund. Vi ger alternativ på övningarna så att du kan vara med på din nivå. Det finns totalt 60 platser och brukar bli fullt, så vänta inte med att anmäl dig om du är sugen.

» När? Torsdag 11 maj kl 17.00-18.30.

» Vad? Ett effektivt och roligt träniningspass med styrke- och pulsstationer för hela kroppen med bl.a. redskap från Abilica. Dessutom delas bonuspriser och en fin goodiebag med bland annat en träningstopp från SOC/Stadium ut.

» Var? Nedanför parkleken i Humlegården, Stockholm.

» Hur? Maila coachmilla.blogg@gmail.com och glöm inte att ange din klädstorlek. Anmälan är bindande, men det är ok att ge bort din plats till någon annan. Meddela oss i så fall.

» Pris? 180 kr som betalas vid anmälan. Swish går bra.

Varmt välkommen önskar jag, Milla och Stadium!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras