Get OUT to workOUT Stadium

Get OUT to workOUT är tillbaka!

Många har frågat efter mitt och Millas utomhuspass som vi kört fyra gånger tidigare i Humlegården och äntligen kan vi bjuda in till ett nytt i samarbete med Stadium. Torsdag 11 maj klockan 17.00 är du välkommen att träna ihop med oss, mingla och få med dig en fin goodiebag.

Vem? Alla är välkomna, oavsett ålder, kön eller träningsbakgrund. Vi ger alternativ på övningarna så att du kan vara med på din nivå. Det finns totalt 60 platser och brukar bli fullt, så vänta inte med att anmäl dig om du är sugen.

När? Torsdag 11 maj kl 17.00-18.30.

Vad? Ett effektivt och roligt träniningspass med styrke- och pulsstationer för hela kroppen. Dessutom delas bonuspriser och en fin goodiebag med bland annat en träningstopp från SOC/Stadium ut.

Var? Nedanför parkleken i Humlegården, Stockholm.

Hur? Maila coachmilla.blogg@gmail.com och glöm inte att ange din klädstorlek. Anmälan är bindande, men det är ok att ge bort din plats till någon annan. Meddela oss i så fall.

Pris? 180 kr som betalas vid anmälan. Swish går bra.

Jag har så fina minnen av det här eventet. Det var första gången jag och Milla samarbetade och aldrig hade vi anat hur mycket det skulle leda till. Livslång vänskap och våra resor med Frisk & Stark Familj till exempel. Båda har fullt upp med familj och jobb på varsitt håll, men att alltid har något roligt projekt inplanerat håller ihop oss. Nu alltså detta.
Här en throw back med några bilder från tidigare event. Träningsfest när den är som bäst!
Uppvärmning vid Get OUT to workOUT.
Varmt välkommen till ännu ett Get OUT to workOUT önskar jag, Milla och Stadium!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras