Påskstämning vid sjön i bilder

Påskstämning.

Tänk att jag fick den till slut. Jag älskar Jorm oavsett väder. De två första dagarna med regn har vi passat på att spela spel, gymmat, jag och Mia har jobbat endel, men kombinationen bländande vårsol och snö – det är vad jag förknippar med riktig påsk. Då är det näst intill fysiskt omöjligt att sitta inne. Fjällen ropar!
Igår tog vi för oss med en heldag nere vid båthuset. Körde skoter med snowracer och luftmadrass på släp, fikade och mest bara njöt.

Jag älskar att kunna ge mina barn samma tillvaro som jag själv är uppväxt med. Till och med ännu lyxigare eftersom de aldrig är här tillräckligt länge för att uppleva vardagen. Det här glidarlivet blir ju också det normala till slut, men faktiskt – att få mer av naturens krafter och lugn även en ”vanlig” arbetsdag är ett av mina mål i livet. Det är en känsla som växer mer och mer ju äldre jag blir. När i tiden vet jag dock inte, vi är inte helt klara med Stockholm än, men tills dess tar vi tillvara på resorna hit.
Nu fattas bara lite skidåkning för 100% påskstämning.  Jag har inte åkt en enda meter på tre dagar som vi varit här, men det har ju som sagt regnat och idag är i alla fall planen en äventyrlig löptur. Jag och min vän Elin kom på en kul sväng att springa som jag förmodligen inte kommer kunna hålla mig från att berätta om. Om inte här i bloggen hittar du garanterat en bild på Instagram..
Kram och ha en fin dag du med!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras