Min dag på STHLM heartbeat

Cykelvägen mellan Gärdet och Södermälarstrand.

Jag kan den utan och innan nu. Strax ovanför, över höjden bakom Fotografiska, ligger SportHälsa´s kontor. Kanske var det därför jag var på plats hela 10 minuter innan dörrarna till STHLM heartbeat öppnade?
9.20. En stund att njuta av solen innan mer värme som väntade där inne.

9.30. Träningsfest börjar. För mig förknippas träningsevent med att riktigt få nörda in sig i olika träningsformer tillsammans med vänner som brinner för samma sak. Efterlängtade Milla mötte upp redan i entrén. Hon var på plats för att jobba under eventet och jag tog varje tillfälle att sno ett par pratminutrar med henne.

10.00. Träningsmässigt blev det annars ett lugnt event för min del. Bara ett pass var jag med på, Linus Johansson´s välgörande Soma Move. Där jobbar du mycket på händer och fötter i stora och smidiga rörelser. Nåväl, det smidiga får Linus stå för, men jag gjorde mitt bästa. En skön träningsform är det i alla fall, även om koordination aldrig varit min starka sida.
Axeln klarade Linus pass bra förutom en rörelse, men då passade jag på att fota.

11.00. I pausen passade jag på att fixa ögonbrynen hos tjejerna från Depend. Det händer att jag lägger i färg hemma också, men allt för sällan trots att det spar några minutrars morgonfix.

11.30. Min f.d. bloggkollega hos United Influencers FunkyGine föreläste om sin väg till att bli en av Norges (kanske Europas?) största träningsprofiler på sociala medier, samt visade några parövningar. Hon är en fantastisk förebild tycker jag. Lika ödmjuk och varm som söt och stark. Bara det att hon svarade med hjärtan på alla bilder jag taggade henne på Instagram tycker jag säger mycket om Jørgine. Jag ska berätta mer om vad hon pratade om senare.

12.00. Lunch. Valio bjöd på sin nyhet Mifú. En laktos-, ägg- och glutenfri produkt med högt proteininnehåll. Ett bra alternativ för dig som vill äta mer vegetariskt att byta ut kött, fisk, kyckling mot. Funkar fint att steka eller som här – koka med i en smakrik chili con carne. Mycket gott!

13.00. Efter mingel med branchkollegor och glass till efterrätt tog jag även tillfället i akt att fixa naglarna. Nästan lika avslappnande som massage att få naglarna filade, händerna insmorda och sen snyggt lack. En bra avslutning på eventet innan jag cyklade hem för en eftermiddag med familjen.
Tack till Träningsevent.se för en riktigt fin dag med många hjärtslag! Mest av stämningen och alla kramar för min del som inte körde så många träningspass.

3 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras