Ny SportHälsa och inbjudan till sockerevent

Idag är den ute!

Tillsammans med DN dimper nya SportHälsa ned som en gratis hälsoshot på hallmattan hos 17% av alla Stockholmare. Vi fick numret till redaktionen redan i måndags, det sista som Julia Kimell chefade över innan jag tog vid på slutet. Nu är vi redan igång med planeringsarbetet inför nästa nummer, galet vilket tempo det är och jätteroligt att vara med från start. Att ha ett fantastiskt team med mig som tillsammans strävar mot samma mål. Visst, den ekonomiska delen är alltid väsentlig, men ingen av oss jobbar med en träningstidning för att bli rika. Då skulle vi vara i fel bransch. Nej, vi brinner för att få människor i rörelse. Att få dig som läser att må bra, på det sätt som passar dig!
Nästa nummer blir med inriktning på löpning – en av mina favoritsporter vilket känns passande att inleda med. Men först ska vi såklart fira marsnumret av SportHälsa.

Det är en riktigt fin tidning med massor av intressant innehåll. Bland annat kan du ta del av ett stort tightstest, powerbakning med protein, heta träningskläder, styrketräning i maskin, om ”sockerrevolutionen” och mycket mycket mer.
De flesta artiklar publiceras även på SportHälsa´s sajt och sockerdebatten tar vi ett steg längre genom att bjuda dig på ett exklusivt läsarevent med vetenskapsjournalisten Ann Fernholm.
– När? 21 mars kl 18.00-20.30.
– Vad?

…Ann ger en intressant föreläsning om hur socker påverkar ditt blod och din hälsa.

…bjuder Salming på en modevisning av sin vårkollektion + 25% rabatt på allt i butiken.

…vi arrangerar en rolig tävling.

…du bjuds på goda nyheter från våra samarbetspartners Svensk Potatis, Lily & Hanna Rawfood-glass och Nola Skogs.

…du kan göra en gratis hälsoanalys via Werlabs.

…får med en goodiebag med bland annat senaste numret av SportHälsa.

…och inte minst – har möjlighet att mingla med oss från redaktionen!

– Var? Salming Concept Store Kungsgatan 19 i Stockholm.
– Pris? Gratis och dessutom får du med dig en goodiebag hem. Det är dock viktigt att du meddelar om du inte kan komma för att inte ta upp plats för någon annan.
– Hur? Mer information och anmälan här.
Du som följt mig ett tag vet var jag står i sockerdebatten. Att jag har en förhållandevis avslappnad inställning, men som alltid tror jag på att informera. Att du ska fylla på med så mycket erfarenhet och fakta som möjligt för att kunna bilda dig en egen åsikt och hitta den livsstil som passar det. Det är ju det fina – vi väljer själva!
Jag hoppas verkligen att vi ses vid eventet, det vore jättekul. Och du som inte bor i Stockholmstrakten eller prenumererar på DN kan läsa tidningen som PDF på SportHälsa´s hemsida.

2 Comments
  1. Grattis till nya jobbet! 🙂 Kan man få tillgång till Sporthälsa även om man inte prenumerera på DN eller bor i Stockholm?

Leave a Reply

Your email address will not be published.