PT på Exclusive Training och övrigt jobb

anna_exclusivetraining

Som jag berättat hittar du mig nu som PT på gymmet Exclusive Training på Regeringsgatan 65. Ett mindre och mer exklusivt PT-gym som jag provtränade på igår. För mig är det viktigt att känna på atmosfären och ha koll på utrustning jag kan planera pass för mina klienter med.

ushape_exclusivetraining

Här finns allt jag kan önska i utrustningsväg. Dubbel uppsättning av konditionsmaskiner, som roddar, löpband, skierg och crosstrainer. Det finns flera skivstänger, smithmaskin, hantlar, kettlebells, TRX, cabelcross, armgångställning, boxsäck, maskiner för alla muskelgrupper, medicinbollar, dynamaxbollar, corebollar, som du ser på bilden – en u-shape, och mycket mer. Dessutom ett gruppträningsrum att köra rörlighetsträning, PT-yoga och annat i.

Jag körde ett överkroppspass med extra fokus på rygg, baksida axlar, triceps och coremuskler och var riktigt nöjd med det jag kunde hitta i gymmet. Framför allt utbudet på fria vikter och detaljer som en u-shape, den väcker många minnen. Jag har en hemma som varit en kul leksak för hela familjen under många år.

Gårdagens träning:

  • Pull-ups + räckhäv, 4 superset
  • Chins + smala armhävningar, 3 superset
  • Omvända flyes i cabelcross + tricepsöress från pannan med hantlar + planka med knä-mot-armbåge på u-shape (bild ovan), 3 triset
  • Hög rodd i cabelcross + båten med benindrag (sitt som ett v – möt benen mot magen och ut igen), 3 suberset

relax_etraining

Och känslan är välkomnande. Jag pratade med flera kunder som tränat på Exclusive Training i flera år och är så nöjda. Gymmet är som en lugn och dold oas att krypa in i mitt i stan. Förutom styrketräning får kunderna tillgång till naprapat, massage, yoga, får sina kläder tvättade och ett eget skåp, får handduk, alla hygienartiklar – till och med egen tandborste och kam. Allt för att så smidigt som möjligt kunna slinka in och ut utan att släpa på packning.

Ute vid receptionen serveras frukost/mellanmål och en ljus relaxavdelning. Där hängde jag med några av övriga PTs från gymmet, på bilden med Marlene Eriksson. Roligt med nya trevliga kollegor…

milla_anna_fika

..och roligt med nygamla. Senare lunchade jag med Milla som också kommer jobba som PT på Exclusive Training. Precis som mig bara några timmar i veckan eftersom hon också har annat jobb, men förhoppningsvis kommer vi ses oftare framöver. Dessutom planerar vi hålla några event framåt våren, bl.a. Get OUT to workOUT i Humlegården som du kanske minns att vi arrangerat fler gånger innan?

Mer då? Den här veckan har jag totalt 6 möten inplanerade, samtliga jobbrelaterade. Min business med Milla, för min YouTube-kanal med Martin från Unted Screeens, med Inpire Me om min webbkurs i styrketräning och flera andra som jag inte kan berätta om idag. Jag vet – ”har man sagt A”.. men du som känner mig vet att ”B” kommer.

Just nu vet jag inte exakt hur mitt arbetsliv kommer se ut framöver, hur mycket PT jag kommer kunna köra i kombination med övrigt jobb, men det visar sig. Jag har i alla fall en positiv och kittlande magkänsla av att vara på rätt väg. Hitta ett arbetssätt som både är lönsamt och jag trivs med – mitt främsta mål för 2017.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras