FILM: Lekfull träning med barn

motstlopning_barn

Godmorgon med ännu en tillbakablick till vår resa! Sorry om du tycker det är tjatigt, men strunta i så fall i att jag skuttar runt i shorts bland palmerna (och Jonna i tyllkjol). Det jag vill visa dig är förslag på lekfull träning du kan göra ihop med ditt/dina barn.

Flera av er som svarade på min enkät önskade just tips på träning med barn så jag passade på att filma några kul övningar på Gran Canaria. Inga komplicerade saker, men som kanske kan ge dig idéer, inspiration till annat påhitt och skön fredagsfeeling?

Gör gärna som jag och låt barnen bestämma övningar. De är fantastiska PTs som oftast gillar att röra på sig i alla möjliga former och har fantastiks fantasi. Smidiga och snabba är de också, så oftast blir det tuffare för oss vuxna än dem (vilket de älskar). Och bäst av allt – det är näst intill omöjligt att INTE ha roligt!

Lekfull träning med barn – 4 övningstips

  1. Följa John på stege – björngång
  2. Följa John på stege – saxhopp
  3. Skicka vidare – sittande magrotation med boll
  4. Tämja vildhäst – motståndslöpning med gummiband

Typiskt fredagsmys-och-fys-i-ett. Ha en fin fredag ♥

Fler träningsfilmer med barn

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras