Du som läser är…

Anna Lissjanis - löpning i soluppgång

..en flerbarnsmamma i 30-årsåldern med medelinkomst.

Du har läst min blogg i flera år och besöker den 2-6 gånger i veckan. Där önskar du mer inlägg med träningsupplägg, men även mina tankar om hälsa och mentalt välbefinnande, kost, recept och träning med barn intresserar dig.

Förutom bloggen följer du mig på Instagram eller flera andra kanaler och är nöjd så. Eventuellt kan workshops inom träning och personlig träning vara intressant, men eftersom du bor långt ifrån funkar min digitala värld bäst som inspirationskälla.

Det här är de svar flest av ca 450 personer bockat i vid min läsarundersökning, även om några svar sticker ut, vilket är positivt. Hos mig är alla välkomna. TACK snälla för hjälpen! För all feedback i kommentarerna och att du klickade i enkäten, även om det blev lite problem med flervalsalternativen.

Svaren kommer jag ha i bakhuvudet när jag skriver, när jag kontaktar företag för eventuella samarbeten och i hjärtat. Det gjorde mig extra glad att jag har så många stammisar. Hela 90% av er som svarat har läst min blogg i över ett år, 40% i mer än 3 år. Det är länge. Som ett gäng vänner som alltid finns med, trots att jag säkert skriver om och postar bilder av något du inte gillar ibland. Tack för att du fortsätter hänga med mig i mot- och medvind. Du som läser är…

..fantastisk ♥

lop_strand_soluppg

Och jag är..

…hemkommen till Sverige som nyexaminerad marknadskommunikatör inom sociala medier. I fredags var det examensfest för mig och min klass, men jag fick fira med familjen på Gran Canaria istället.

Efter 1,5 års studier har jag ännu en titel att jobba med som konsult tillsammans med min PT-roll. Att hjälpa företag att koppla samman vackra bilder (som de här från den sista magiska morgonlöpning på Gran Canaria) eller film med passande text. Interagera med människor, snabbt och enkelt, runt om i hela världen. Detta kommer jag jobba deltid med till våren. Precis som träning något jag tycker är väldigt roligt.

I morgon drar jag igång som PT på gymmet Exclusive Training på Regeringsgatan i Stockholm och jag kommer även hjälpa till att utveckla företagets hemsida och sociala medier. Väldigt spännande och en perfekt kombination med mitt jobb kring bloggen. Att forma mitt yrkesliv är mitt huvudfokus 2017 och jag är tacksam för att du vill vara en del av det.

Ha en skön söndag nu! Det tänker jag, efter en sen hemkomst till Stockholm igår kväll. Acklimatisera mig till snön, underbar den också.

2 kommentarer
  1. Lisa – TACK snälla, det värmer att höra! Och lite känner jag er som läser ändå genom era intressen och civilstatus 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras