Vem är DU? Läsarundersökning

annalissjanis_ans_sno

En träningsnörd på 38 höstar med glimten i ögat.

Som vägrar se begränsningar, tror på ödet och oftast ser det positiva i tillvaron – även i tuffa tider. På gott och ont. Bakom den blåögda brunögdheten döljer sig även sorg och rädsla, men livsglädjen och kärleken segrar för det mesta.

Kärleken till de 4 barnen, naturen, vännerna, endorfinerna, musiken, skivstänger, fart, lax och choklad. Hemmet i Stockholm, i Jorm och andra spännande resmål. Känslor. Färger. Estetisk skönhet. Kittlande utmaningar!

Den korta om mig. Anna Lissjanis.

annalissjanis_sno_gardet

Men vem är DU?

Ny som ”gammal” läsare. Efter alla år som bloggare känns det som jag känner dig och övriga läsare ganska väl, men det kan bli ännu bättre. Jag skulle bli jätteglad om du vill hjälpa mig genom att klicka i svaren i min läsarundersökning nedan eller via länken. Alla svar är anonyma, men jag vill lära känna min målgrupp och därmed kunna ge dig ännu mer passande läsning, samt samarbeta med företag som kan vara intressanta för dig.

Du kan ge flera svarsalternativ, men behöver inte skriva något om du inte vill, utan bara klicka. Så, jag är tacksam om du vill gå in här och ge min enkät (eller fylla i nedan) en minut så lovar jag att ge dig massor av intressanta inlägg under 2017. Tack på förhand ♥

Skapa en egen enkät för användarfeedback

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras