Nu jullov, men sen då?

julklappsinslagning16

Jag sitter i bilen och bloggar. Efter samma kaos som vanligt innan en resa är vi äntligen på väg mot en jul i Jorm. Bilen är fullpackad med barn, väskor och julklappar som jag och Jonna slog in härom kvällen. Solen har lyst hela dan, tills nu när mörkret lagt sig, och vägen är bar. Än så länge. Hörde från mamma att det snöat en decimeter i Jorm och jag ser fram emot ett vitt fjällandskap och ledig tid med familjen.

En och en halv veckas avkopplande jullov väntar, men vad händer sen då kanske du undrar?

rackhav_hanger baks_axlar

Bilder från sista styrkepasset innan julen här i stan. Ett pass med fokus på det jag prioriterar att stärka mest av allt – rygg, core och baksida axlar. Här är räckhäv och stående omvända flyes i cabelcross två favoritövningar.

Min utbildning till marknadskommunikatör inom sociala medier är nu avslutad. Praktiken hos STARK Magasin var sista delen och samarbetet med de underbara människorna där kommer fortsätta, men efter jul väntar även annat spännande. Precis enligt min plan kommer jag kombinera mina två kunskapsområden – träning och sociala medier.

Jag har saknat jobbet som personlig tränare under de 1,5 åren framför datorn och kommer därför jobba deltid som konsult på Exclusive Training. Två heldagar som PT där är planen, plus att jag kommer hjälpa gymmet att utveckla en ny hemsida och sina sociala kanaler. Perfekta sättet att binda ihop mina tjänster. Hjälpa människor med sin träning både IRL och online vilket känns jätteroligt.

Exclusive Training är ett PT-gym med en redan inarbetad kundkrets, men jag kommer även kunna ta emot nya klienter. Hör gärna av dig till mig om du är intresserad: annalissjanis@gmail.com

blommor_ans

Mer då? Det finns en anledning till att jag inte vill jobba heltid som PT. Dels vill jag gärna hjälpa fler företag med sina sociala medier (ditt kanske?) och dels vill jag ha tid för egna projekt.

Skriva till dig här i bloggen är fortfarande något jag älskar och kommer fortsätta med. Igår fick jag hem de här vackra blommorna som tack för bloggtiden från gänget på min bloggplattform United Influencers. Blommor som nu åker med till Jorm.

getoutfam_myth3

Dessutom kommer jag fortsätta arrangera Frisk & Stark Familj. Jobba med hälsa för barn och barnfamiljer är något som ligger mig varmt om hjärtat. Därför är jag så glad att få möjlighet att sprida den grymma kombinationen av gemenskap, sol och rörelseglädje till fler än min egen familj genom Apollo. 2017 med utökade resor till:

Vi kommer även vara på plats på Mythos Beach under höstlovet med mera. Återkommer med exakta datum till den och övriga Frisk & Stark Familj-resor framöver. Först ska vi njuta klart av 2016 och julen, eller hur?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.