Pressfrukost med Vinyasa Flow

josefin_anna_yoga

”Ska du på pressfrukosten med Vinyasa Flow nästa vecka?”

Jag hade fått en pressinbjudan från SATS och undrade om min STARK(a)-kollega Josefin skulle dit också. Träningstidnings- och träningsbloggbranschen rör sig i samma kretsar och får ofta inbjudningar till samma event. Kul att ha en kollega att gå tillsammans med tyckte jag och Josefin höll med. Så vi tackade ja och möttes i SATS Spårvagnshallarnas coola lokaler i morse.

Till våren 2017 lanserar SATS 12 nya Online Training-pass varav, ett är Vinyasa Flow med Johanna Andersson. Den klassen släpps redan 20 december som julklapp till alla SATS-medlemmar som vi fick förhandsprova i morse.

Tanken är att SATS-medlemmar ska kunna välja Online Training som ett komplement till sin gymträning att köra hemma, på kontoret, semestern etc. Förutom Vinyasa Flow med Johanna Andersson kommer även Barre Toning samt nya releaser av 21 MINUTE BODY, Crosstraining, Easy Yoga, Tabata Core, Tabata Full Body, Yin Yoga och Yoga for Athletes till våren 2017.

yohanna_anderssonJohanna Andersson är en av stjärninstruktör du kommer möta i onlinetjänsten, fantastisk på alla sätt. Mjuk, varm och duktig på att förklara på ett lättförståeligt sätt. Hon inledde med en tankeställare: ”Vilken känsla vill du fylla din starka bägare med under klassen”. Jag tror de flesta valde något liknande..

yogautfall_annalissjanisyoga_sidplanka_sats16

Vinyasa Flow är en fysisk yogastil med ett flöde som utmanade magmusklerna lite extra. Klassiska positioner i ett relativt högt tempo, men med upprepningar som gör klassen lätt att följa.

Bitvis fick vi jobba hårt i olika plankpositioner och med att gunga från ryggliggande upp till båten. Jag är fortfarande nykär i mina raka magmuskler och blev glatt överraskad att de klarade alla positioner i flödet. Coremusklerna används en hel del vid all typ av yoga, men extra mycket i den här klassen.

yogagang

Förutom skönt yoga flow, god frukostmacka och intressanta presentationer är det alltid trevligt med tillställningar som dessa där du träffar vänner och bekanta i branschen. Lite som en speed date med likasinnade, full av rörelseglädje.

Tack för en fantastisk morgon Johanna, SATS och övriga vänner.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras