2a adventstävling 2016

2advent_2016

Godmorgon till 2a advent! Sitter du redo med andra ljuset tänt? Själv tjuvstartade jag med att tända adventsljusstakens andra ljus redan igår för att fota vinsterna till dagens tävling. Till barnens förskräckelse, men det är bara att sätta dit nya ljus tröstade jag. Är det någon gång du ska passa på att mysa med så mycket levande ljus du kan så är det nu i jultider. Och tävla?

Jag är så glad att så många ville vara med i förra veckans adventstävling. Rätt svar är JA, jag färgade håret svart när jag var sisådär 21 år. Sen rakade jag av allt hår till ett par mm stubb. Det såg ut som att jag var skallig när det blonda håret växte ut i botten, men rakat trivdes jag i. Spana in mina frisyrer här om du är nyfiken, men det svarta och avrakade håret hade jag innan livet som bloggare, så ingen bild på det tyvärr.

Nu är vinnarna utsedda och presenteras nedan, men för dig som inte vann kommer fler tävlingar. Varje söndag till och med juldagen kan du tävla om fina priser och vinstchansen är stor. Idag kan hela 10 av er vinna.

Tävlingsvinster

» 5 förstapristagare vinner:

› Trådlösa sporthörlurar med mikrofonfrån Clas Ohlson. Sporthörlurarna har en kabel med reflexer som håller dig synlig i vintermörkret, de har inbyggda kontroller för volym, musik och samtal, praktiska öronkrokar som ser till att hörlurarna sitter säkert i örat och laddbart batteri med upp till 5 timmars speltid.

Casall Runners Ball ska hjälpa dig att förebygga eller lindrande effekt av håll/mjälthugg. Massageenhetens piggar stimulerar speciella akupressurpunkter i handen. Dessa punkter sägs vara kopplade till diafragman, som med högsta sannolikhet orsakar håll.

Invisibobble POWER hårband som ska behandla håret ömt, hindra avtryck i håret, minska huvudvärk, inte blir blött och sitter bra.

» 5 andrapristagare vinner varsin NIVEA Nourishing Body MilkEn effektiva lotion berikad med naturliga mineraler och återfuktande ämnen som gör sträv och torr hud märkbart mjukare. Lindrar extra torr hud upp till 48 timmar.

vinst_2advent

Tävla så här:

 1. Svara i bloggens kommentarsfält på frågan: ”Vilket märke har Annas trådlösa hörlurar med bäst ljud?” (Ledtråd! Använd bloggens sökfunktion).
 2. Motivera varför du skulle behöva dessa produkter.
 3. Senast t.o.m. onsdag 7 december kan du tävla.
 4. Vinnarna kontaktas via mail och presenteras i nästa adventstävling.

Vinnare av varsit hårvårdskit från John Frieda är:

 • Malin Junghard
 • Berit Warg
 • Katarina Prinsback
 • Sara Leufstadius
 • Irene Iliasson

Vinnare av varsin NIVEA Repair & Care Body Lotion är:

 • Sara Pramberg
 • Sara Angman
 • Josefin Lindenfalk
 • Helena Riihiaho
 • Zara Svensson

Stort grattis alla vinnare, lycka till om du tävlar den här veckan och till alla som läser – ha en mysig 2a advent!

** Inget betalt inlägg men sponsrade vinster av Nivea Sverige, Casall, Clas Ohlson och Invisibooble POWER. **

44 kommentarer
 1. Parrot Zik

  Jag behöver speciella saker som hör träning till för att motivera mig. Blir lite som en roll att ta på sig spring-grejerna och verkligen vara i det

  1. JBL Reflect passade dig bäst. (Parror zik bäst ljud)

   Pengarna är slut då jag till mina nära och kära julklappar köper, vill så gärna lyssna på poddar när jag löper. Hoppas på tur i lucka två, att även jag en julklapp kan få.

 2. Parrot Zik är de hörlurae med bäst ljud medan du även tycker att in-ear lurarna jaybird x2 har bra ljud.

  Jag skulle behöva ett par nya hörlur för bättre fokus på gymmet igen! Mina lurar gick sönder tidigare och var heller inte trådlösa. Jag får ibland håll när jag springer så denna ”runner ball” hade varit intressant att testa.. och som tjej med långt hår så går hårsnoddar åt, att dessa även är bra för håret är ett stort plus. Som student är det svårt att finansiera extra saker ibland och hörlurar är verkligen något jag behöver ha just nu!

 3. Hörlurarna med bäst ljud är Parrot Zik! Synd att de ramlar enkelt när man hoppar o springer😉

  Jag skulle verkligen behöva de trådlösa hörlurarna för att just nu använder jag vanliga iPhone hörlurar och de trillar ut hela tiden😭 Runners ball skulle sitta perfekt med tanke på att jag är nybörjare när det gäller löpning och sen till hårbanden…jag är tjej så hårband kan man inte ha för mycket av, speciellt sådana som är skonsamma för håret nu på vintern när det blir så torrt av kylan😂💖

 4. Hörlurarna med bäst ljud heter Parrot Zik. Jag lyssnar alltid på något när jag är ute och springer och stör mig väldigt mycket på att hörlurarna hela tiden åker ut och att ljudet har rätt dålig kvalité. Därför skulle det vara helt underbart med de trådlösa hörlurarna! Ha en bra andraadvent kram☺️

 5. Parrot zink
  Har haft ett långt träningsuppehåll pga dålig höft. När jag såg detta kit kände jag lusten komma tillbaka. Håller tummarna hårt och skickar samtidigt en önskan till tomten.

 6. Parrot Zik
  Har just nu en höft som ”spökar” och kan inte springa, går på behandling och rehabbar, deppigt 🙁 Skulle vara kul med nya hörlurar som motivation att bli bra i höften och kunna börja springa igen då jag älskar att springa och lyssna på bra musik eller en bra pod.

 7. Hörlurarna du anser har bäst ljud heter Parrot Zik. Jag älskar löpning och har efter fyra graviditeter (två som inte slutade väl), nu kommit igång med löpningen igen. Springer året om men saknar hörlurar som ger bra ljud och sitter kvar i öronen. Tycker om att lyssna på något när jag springer, allt från poddar till musik och ett par riktigt bra hörlurar skulle förgylla mina löprundor i vinter! Tack för en inspirerande blogg och trevlig advent😊☃

 8. Parrot Zik är namnet på lurarna.
  Ett härligt löpkit skulle vara perfekt då jag och en kompis just startat upp vår träning med ambition att springa halvmaraton i vår.

 9. Parrot Zik har bästa ljudet.

  Jag skulle helt enkelt behöva ett par nya, har bara dom som följer med mobilen och stör mig så på sladden som ”dunsar”, så störande ljud😩
  Jag vill komma i gång igen med löpningen, det går upp och ner med det, nu mest ner;( Jag tycker det går lättare att lyssna på en pod samtidigt, brukar då lyssna på Loffsan och Almenäs träningspoden. Då skulle det va toppen med ett par bra lurar!;)

 10. Parrot Zik👍
  Jag har slitit ut flera hörlursuttag på telefoner då jag dagligen lyssnar på radio/musik/poddar. Lyssnar när jag springer/går eller åker buss. Behöver därför ett par nya trådlösa hörlurar 🙏

 11. Parrot zik!

  Håller på stenhårt med rehab rullar form roller dygnet runt🙈Skulle va smidigt att ha en liten och ta med! ’Sen blir jag galen när sladdarna till luran fastnar i rullen och brutalt slits ur öronen!!!!
  Stora värdsliga problem😉

 12. Hej
  Parrot Zik, de med det bästa ljudet:)
  Har ingen solklar motivering mer än att jag deltar nästan aldrig i ngn utlottning då jag aaaaldrig vinner. Men när jag såg din tävling tänkte jag rent egoistiskit; detta SKA jag ha😃
  God Jul från Sara

 13. Hej Anna!
  De hörlurar du tyckte hade bäst ljud var Parrot Zik.
  Jag har svårt att hitta hörlurar som sitter fast bra i öronen, och i det här läget föredrar jag också ett par som sitter bra men som kanske har lite sämre ljud. Så jag hoppas på turen att vinna dessa, de ser ut att sitta bra och skönt med sladdlösa.
  Önskar dig en fin andra advent!

 14. Oj jo Parrot Zik är dina hörlurar ..
  Jag har tyvärr aldrig hittat ett par bra trådlösa hörlurar men då bor jag ju oxå i lilla Ådalen iof 🤔
  Så det vore kanske på tiden att tant uppdaterar sig 😉

 15. Parrot Zik!

  Nu när man får tillfälle att njuta av den härliga vinterlöpningen (äntligen!) skulle jag behövs ett par lurar med bättre ljud och som inte hänger i örat på halvstång så tror jag att jag skulle få njuta ännu mer av den!

 16. Parrot Zik. Men du kör mycket med dina jaybirdx2 oxå 😉
  Jag trasslar alltid in mig i mina lurar som följde med telefonen vid köpet. Dessutom glappar de….

 17. 1) Parrot Zik
  2) Skulle bli överlycklig för ett par trådlösa hörlurar eftersom det känns som den där sladden på mina nuvarande alltid är i vägen och trasslar in sig i allt. Sedan hårsnudden hade varit till lycka för både mig (som inte vill ha märke efter snodden efter träning och ska till jobbet) och för dottern på 5 år där alla snoddar vi testat kasar ner. Nu håller vi tummarna 🙂

 18. De hörlurar du tycker har bäst ljud är Parrot Zik, men jag vet som trogen bloggläsare att du även gillar Jaybirdx2. Själv springer jag fortfarande med de medföljande iPhone-hörlurarna med låååång trasslig sladd. Har kommit på ett system där jag fäster den lilla ”ljudregleraren” i pannbandet och knyter fast den långa sladden i tofsen, vilket då kräver en hård tofs som istället sliter på håret så att vinna detta kit hade passat mig som handen i handsken och löst två av mina största löparproblem (eller det är väl ett typiskt i-landsproblem men det är två ständiga saker jag blir irriterad på när jag ska springa). Tack för en mysig blogg! Kram och glad andra advent

 19. JBL Reflekt blev dina favoriter!

  Jag skulle vilja vinna därför att min ”svara”-funktion och volymfunktion har gått sönder. Och hur störigt är det inte att mitt under löpturer börja fiffla med mobilen…
  Och skulle det vara så enkelt att slippa håll, skulle vara roligt att prova. Att efter allt få lyxa till det med en härlig återfuktare vore underbart.

 20. Parrot zik är de lurar du tycker har bäst ljudkvalitet. Min motivering är:

  Bytt arbetsort så 6 mil pendling per dag kräver att med cyklingen ta nya tag
  Föredrar att rulla iväg redan kl 6 så då behövs ju varje reflex
  Vill helst när det ringer bara rulla på så mikrofon är toppen då
  Detta hade tagit vardagsmotionen till ny nivå så håller nu tummarna två

  (Springbollen får används när jag inte cyklar😊)

 21. 1. Parrot Zik
  2. Jag har Halvvättern och Lidingöloppet framför mig och behöver alla trevliga och motivationshöjande attiraljer till min träning. Tack för all pepp Anna! 😊

 22. 1. Din vinnare i testet var JBL Reflekt.
  2. Kommer att bli en hel del löpning för mig nu framöver då jag ska genomföra Marathon till sommaren. De hade vart fint med ett par trådlösa hörlurar så att en kan stoppa telefonen i en innerficka så den håller sig varm (den dör ju på en gång då de är kalt och de är de ganska ofta de närmaste månaderna i Jämtland) och en inte måste krångla med en sladd. Sen är de mörkt större delen av dygnet i Norrland en go stund till och en kan aldrig få förliste reflexer:)

 23. Parrot zik! När jag efter en operation äntligen är på gång igen skulle hörlurarna vara toppen, då allt går enklare med musik!

 24. Paret med bäst ljud är Parrot Zik trots det att de trillar ur öronen när du springer & studsar runt!
  Jag är en musik-/podd-/ljudbokoman & har näst intill alltid något som spelar i öronen i samband med allt jag gör i min vardag & det par jag använder mig av just nu börjar sjunga på sista versen efter två års gediget samarbete med mig!
  Casalls Runner Ball är ett perfekt verktyg för att behålla god andning, speciellt för såna som mig som kanske tenderar att inte andas ända ner i magen och i samma veva påverkas ju kroppens system att pressas lite hårdare för syreupptag, andning & hjärtfrekvens så vi orkar med!
  Invisibobble Hairband är väl det ultimata för såna som oss som tränar mycket & föredrar att få undan håret ifrån ansiktet med hjälp av olika hårsnoddar & hårband vilket sliter på håret väldigt mycket. Men med Invisibobble undviks det & skonar håret, fantastiskt bra!

 25. Partot Zik heter hörlurarna är de bästa. Jag skulle bli superglad av att vinna. Jag skulle bli ännu mer motiverad om jag hade lite bättre grejer än jag har nu. //Emma 💗💕

 26. Parrot Zik heter hörlurarna med bäst ljud. Att ta långa promenader med antingen en podcast eller musik i öronen är mitt bästa sätt att varva ner från all stress från skolan, och alla andra krav i vardagen. Har även väldigt långt hår och har hört att det hårbandet ska slita mindre på håret, så det skulle vara perfekt att ha på löprundor men även i vardagen då den är riktigt snygg!
  Tack för en bra blogg och ha en riktig trevlig andra advent!

 27. Nu svarar jag utan att använda sök-funktionen. Förlitar mig på mitt minne. Du har recenserat även jbl reflect och tyckt att deras ljudkvalite är bra. Minna det eftersom jag har likadana.
  Min dotter skulle behöva hörlurar. Nu vill hon ha mina då hon ska träna. Hon är fyra år och påverkad av sin mor. 🙂
  Niveas lotion skulle gärna testa på min vinteratopiska hud.
  Tänk va skönt att få massera fötterna på kvällen i soffan efter en lång dag.

 28. Parrot Zik! Jag har tappat helt och hållet min löpmotivation nu när det blivit lite kallare ute, men jag tycker att nya saker kan bringa liv i någon som man tidigare har tyckt är jättekul – detta vore helt enkelt en motivationsbooster att verkligen ta sig ut, just eftersom jag sitter stilla i mitt vardagliga liv är det ju dessutom ytterst viktigt att man rör på sig!

 29. 1. parrot zik
  2. Jag har prövat lurar men inte hittat några jag är nöjd med. Trassel med sladdar och ploppar som sätter sig fel… Skulle gärna ha något smidigare på långpassen då jag njuter av sommarpratare och maratonpod!

 30. 1. Parrot Zik
  2. Jag vill ha detta kit för att jag nu efter att ett långt förhållande tagit slut har hittat kärleken till löpningen, jag som aldrig har varit ”en löpare” tidigare, endast en gymråtta! Jag tränar just nu stenhårt inför Fjällmaraton 2017 på Vemdalsskalet.

 31. Parrot Zik

  Jag önskar vinna just denna tävling då jag blev mamma för 8 månader sedan till en fantastisk liten tjej och har nu äntligen fått klartecken att börja löpträna igen. Detta kit skulle göra mig extra glad och pepp inför starten. Jag kan springa med härlig musik i öronen och samtidigt skona mammahjärtat och veta att barnvakten kan höra av sig och jag lätt svara. Jag ser fram emot mina träningspass och tackar dig för alla bra övningar i bloggen. Verkligen super bra för en nybliven mamma. Tack!

 32. Parot Zik heter dina favoriter 🙂

  Jag skulle gärna vilja vinna för att vara totalkittad inför vårens utmaning – Göteborgsvarvet. Efter att ha kollapsat på maraton november 2015 sprang jag två halvmaror på en månad under våren 2016, men bröt Sthlm halvmaraton pga värmen. Så lite ärrad är jag, men redo att ta mig an varvet, så detta vore en kanonstart för det 😀

 33. Jay bird x2
  Delar hörlurar med min man och varje gång jag ska använda dem, vilket jag bara gör när det är dags för ett yogapass, är batterierna slut. Därför behöver jag ett eget par.
  Eller hårbandet, som jag skulle ge min dotter som har så långt hår, ändå ner till ryggslutet och som vägrar sätta upp det eftersom det sliter på håret. Då vore detta perfekt

 34. Parrot Zik.
  Hade varit kul med nya hörlurar att använda isamband med träningen. Har precis kommit igång med styrketräning efter tvillinggravviditet pojkarna är 4 månader. Men även ett par snygga gummisnoddar att matcha till träningskläderna.

 35. – Parrot Zik: trådlösa hörlurar med bäst ljud.

  – Trådlösa sporthörlurar : behöver jag när jag springer&klurar
  – Casall Runners Ball : behöver jag mot håll&fall 😉
  – Invisibobble Power hårband: behöver jag för att springa med blött hår i sand.

 36. 1) Parrot Zik är de hörlurarna med bäst ljud enligt dig.
  2) Motiveringen lär knappast vara unik, men finns det något värre än när man är på gymmet och ska krångla på sig telefonen runt armen och med sladdar som hänger och trasslar sig precis hela tiden. Hade varit lyx att äga ett par trådlösa lurar! 🙂
  Casall Runners Ball hade varit väldigt kul att testa då håll ofta förstör hela löpuplevelsen.
  Och hårband kommer ju alltid till nytta!

 37. 1)Parrot Zik
  2) Har precis upptäckt min nya kärlek i livet, styrketräning. Inne på min 6:e vecka och får så mycket inspiration ifrån din blogg. Skulle verkligen vilja vinna detta kit för att motivera mig själv och fortsätta hålla igång med min nya livsstil. Ett stort problem för mig är sladden till telefonen när man tränar, detta skulle verkligen underlätta min träning.

 38. Parrot zik

  Efter en lå(ååååå)ng (10 år klassas som lång enligt mig) i princip heltidssjukskrivning är jag som 28 åring på väg mot livet igen. Nu ska OCD, ätstörningsproblematik (åt överätningshållet) och annat huvudbry bort!
  Att röra på mig, inte minst ute i naturen, har varit en stor del i att komma framåt. Löpning har hjälpt och hjälper mig mycket – både i själen och med självförtroendet och med de kroppsliga problem jag fått efter ätstörningen.

  Jag hade gärna haft dessa lurar, något som hjälper när kroppen ömmar, och något som aktar det tunna hår jag har.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras