2 julklappstips av Anna

dante_julklapp

Jag har alltid tyckt om att ge bort personliga julklappar som jag gjort själv. Som liten målade jag tavlor och gjorde saker i slöjden, nu som vuxen knåpar jag ihop fotoböcker och kalendrar av årets bästa bilder, men även större projekt till försäljning.

Det är alltså inte bara mina familj och vänner som kan få/ge bort julklappar made by Anna Lissjanis, utan även du. Kanske något till dig själv och/eller någon du tycker om? Julklappar för både stora och små.

2 julklappstips av Anna

1. Barnboken ”Dante letar bokstäver / Dante letar siffror” som jag illustrerat och Caroline Nilsson skrivit text till. Välkommen att träffa mig, Caroline och köpa ett signerat ex. nu på lördag 3 december på ICA Maxi Lindhagen kl 12-15 (jag är där 13-15, Caroline 12-14). Då får du även med Dantes bokstavsaffisch som du ser på bilden nedan.

Barnboken om Dante går att läsa från 2 håll och är perfekta julklappen till barn i olika åldrar, från 2-5 år, som tycker det är kul med ord, siffror och aktiv lek. För de minsta är det kul att studera och peka ut detaljer i de färgglada bilderna, till äldre barn att hänga med i de spännande berättelserna, att lära sig siffror, bokstäver och kanske även läsa själva. Historien är skriven i versaler för att även kunna fungera som en kom-igång-att-läsa-bok. Alltså även en bra bok till syskonpar i olika åldrar och med olika intressen.

dante_affisch_barnbok

På lördag får du som sagt även med Dantes alfabetsposter som du ser på bilden ovan, perfekt till barnrummet. Postern är 40 x 50 cm och värd 119 kr. Fotograf: Daniel Hutmacher.

”Dante letar siffror/Dante letar bokstäver” finns att bläddra i här och att köpa här för 129 kr om du inte har möjlighet att komma till Ica Maxi Lindhagen på lördag.

2. Webbkursen ”bygg från grunden” hos Inspire Me. I den vägleder jag dig till smart träning med två styrketräningsprogram med funktionella övningar. En kurs för dig som vill lära dig mer om att träna med fria vikter och övningar som aldrig blir ”otrendiga”.

Det här är perfekt julklappen till den som vill komma igång med styrketräning och fria vikter men inte vet hur eller som vill lära sig mer. Att kursen är online är dessutom en fördel för den som tränar hemma, som inte vill binda sig till specifika PT-tider eller göra avkall på annat i livet. Kanske någon som tränar en annan sport men vill komplettera med styrka? Att styrketräna två gånger i veckan är rimligt för de flesta få till, även den som prioriterar en annan idrott, andra fritidsaktiviteter, karriär och familj. Och kör du/den du ger bort kursen till programmen ordentligt kommer du/hen få resultat. I kursen visar jag hur!

 Kursen hittar du här och kostar 399 kr för 2 styrketräningsprogram för hela kroppen.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras