Med STARK på Fitnessfestivalen

starkmagasin_anna

Hej från mig på såhär kvällskvisten! Jag måste bara berätta om morgondagen. Under fredagen kommer jag vara på Fitnessfestivalen tillsammans med STARK Magasin-gänget i monter C07:50. Det vore så roligt om du är där och vill komma förbi. Jag bjuder gärna på en kram, snack, en stark kopp kaffe och du får även med en färskpressad tidning – den jag håller i famnen på bilden.

Det var i sista sekund senaste numret av STARK Magasin levererades till kontoret inför mässan idag. 551 kg tidningar för att vara exakt, som fick bli dagens funktionella styrketräning att bära in i skåpbilen mot mässan.

sportsclub_trycksak

Även mannens trycksak till Sports Club Education kom med samma leverans, en bilaga i nya numret. Jonas är så nöjd med broschyren som STARK gjort och i morgon åker vi båda ut med alla tidningar till Fitnessfestivalen efter förskolelämning. Jonas för att jobba 3 dagar i rad under mässan, jag bara under fredagen. Det ska bli så roligt!

Förutom att mingla i STARK-montern kommer jag vara på Expo-scenen kl 11.40 där Elina Svenborn ska köra ruffie med oss. Har du testat ruffie tidigare? Inte jag, så jag är lite nervös. Du får gärna vara med och ruffa med oss, ju fler på scenen desto roligare.

Med det, hoppas vi ses i morgon, annars lovar jag att bjuda på lite från mässan här i bloggen på lördag. Godnatt!

 

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras