Nya färgstarka skidkläder

bergans_outf

Hej, vad hände med vintern? Har du snö hos dig? Hos oss i Stockholm försvann den lika snabbt som den kom. Inte helt oväntat, men lagom för att folk skulle skynda på med vinterdäck och upp med varma kläder från källaren.

Där har vi en fördel med många barn som kan ärva av varandra, men det är alltid något som måste införskaffas. Junior hade ingen overall eftersom storebrorsorna slitit ut hans storlek, så till honom fick det bli en ny. Hugo och Hampus kör på 2-delat och behövde nya täckbrallor, så det var bara Jonna av barnen som forfarande kunde ha sina vinterkläder.

Själv hade jag egentligen också redan allt jag behöver, men i lättviktsjackan från Norrøna har det blivit små hål där dun flyger ut och mina gamla täckbrallor är från när jag gifte mig 2009. Och du kan inte ha för många jackor att variera mellan tänker jag, därför ville jag gärna göra ett bloggsamarbete med Addnature. Nätbutiken som har så stort utbud av skidkläder och kittade mig med denna outfit.

bergans_bilder

Läcker färgkombination, tycker du inte? Blått har alltid varit min favoritfärg och funktionsmässigt önskade jag lätta och rörliga men ändå varma skidkläder. Allt detta uppfylldes i Bergans of Norway´s W’s Memurutind Down Jacket Light Winter Sky/Athens Blue/Pumpkin med matchande byxor. Jag blev kär i första ögonkastet. Kär och glad av färgexplosionen som kan behövas i mörkret, ännu mer här i stan sen snön försvann. Med den klara blåfärgen tillsammans med lysande orange kommer ingen missa mig varken i stadstrafiken eller backen. Och till kläderna snodde jag Jonas mössa från Burton som nästan passade som handsken.

Innan snön smälte bort hann jag ut och prova min nya vinteroutfit och det har verkligen hänt endel med kvalitén i skidkläder sen jag införskaffade mina gamla. Byxorna är stretchiga och vattenavvisande, jackan fjäderlätt, mjuk och med flera praktiska fickor med dragkedjor. Nu är jag rätt rustad och ser fram emot skidsäsongen 2016-2017 ännu mer. Här med en favoritbild och TBT till förra vinterns Sälen-resa.

Skidspets /Anna LissjanisDet är bra med återblicksbilder som framkallar pirr och sug efter att få återupprepa något härligt. En vecka i Lindvallen med familjen i januari är redan bokad, bästa sättet för oss att umgås eftersom alla gillar skidåkning/stugmys. Den här gången kommer jag dessutom matcha både mina Salomon-skidor och himlen, som den lilla snygga pricken över i.

** Inlägg och produkttest samarbete med addnature, men som vanligt är det mina egna värderingar. **

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras