Helgen ur mobilen #6

lopansikte_vinter16

En sol som värmer, snö och pulkbacken full av ungar – det har känts som VÅR den här helgen. Underbart! Har det varit så hos dig med? Jag är ju redan bortskämd med en veckas sol från Rhodos, men gick snabbt att komma in i mörkrets trötthet igen. Inte för att jag vill hoppa över vintern, speciellt inte julen som är bland det mysigaste jag vet, men fram till december kan vara ganska trögt. Den här helgen har därför varit en bra boost med välbehövligt solljus. Det ger omedelbar effekt på humöret och energin.

helgen6

Helgen ur mobilen 6:

..i fredags lysade vi till det med mammas tjälknöl från frysen och jag gjorde kantarellsås av Jormsvamp. Som vanligt veckans mest avslappnade och tröttaste kväll framför Idol innan tidigt läggdags.

..på lördag morgon vaknade jag pigg och full av löparlängtan. Hade sett fram efter att springa i snön och njöt av den glittrande solen. Så vackert att mobilen dog (av kyla), men jag lyckades ändå fånga kullvälta träd som gav naturlig hinderlöpning. Övriga bilder är tagna med min GoPro som tål lite mer. Inte ”ur mobilen” med andra ord, men för sköna stunder att inte visa upp.

..fortsatte njuta av vår.. jag menar vintersolen i pulkbacken med Junior och Jonna. Premiärrace! En stund fullt av skratt och gnäll omvartannat. Jag är hård med att dom får dra pulkan/snowracern själva uppför. Inte alltid är så populärt.

..jag fick äntligen iväg cykeln på byte till dubbdäck på Värtavägens cykelverkstad. En vecka på tuben räckte bra för mig. Det är få saker jag ogillar så mycket som att trängas på t-banan.

..jag och barnen handlade godis. Några av mina favoritbitar ser du på bilden. Vilka är dina?

..igår bakade jag och barnen dessutom en mototstårta som vi överraskade pappa Jonas med på farsdag. Morotskaka är något av det bästa han vet och den här blev riktigt saftig och god. Gjorde en ny variant med kokosolja i. Receptet kommer på bloggen framöver.

..som jag skrev på Instagram ”bakom varje pappa står en stark mamma”, tillsammans eller frånskild. Eller i himlen. Alla har ju inte sina föräldrar/sambos i liv, men det är ju alltid kärleksfulla tankar som räknas.

Det får jag mycket av från pappan i min familj som är generös med egentid till mig. Idag tog han barnen på bio medan jag kunde träna ett stressfritt styrkepass. Nu är det hans tur med paddle och sen möts vi igen vid en middagsdejt. Space är viktigt i ett förhållande tycker jag ♥

..jag hämtade ut ett paket också. Vad det var i det visar jag upp en annan dag.

gardet_vinter2016

En enkel, strålande och småfestlig helg med vårt farsdagsfirande. Vårkänslor i luften och på Gärdet har de redan dragit skidspår. Jag var sugen att åka idag, men hittar inte åt pjäxorna. Ska ner i källaren och rota ikväll igen, för – åh så skönt det såg ut. Om jag hittar dem och vaknar tidigt i morgon kan det bli ett par varv. Eller på tisdag.

Hur har din helg sett ut?

4 kommentarer
  1. Malin – vet inte vilka du menar, men annars är jag som du – periodare när det kommer till sug. Man får bearbeta en sak i taget 🙂

 1. Vilken härlig helg Anna 😃👍
  Startade min helg med en givande skoldag i fredags 👏
  Halkade dit och hem i löparskorna 😂🏃
  En kväll hemma ensam med choklad i olika former: chokladbollar och choklad med nötter i 😋😋 En energiboostande kväll med egentid 👍
  Lördagen var det jobb och då var jag ej på topp alls..
  Småsur och trött, hallå var är vanliga Linda 😝
  Men kvällen hemma med min grabb, tacos och kladdkaka var kanon ❤️
  Idag har vi fixat en massa hemma, flyttar till vår egna lya om ett par veckor 😃
  Sconesfrukost, hamburgare till lunch, en jogg i solen, chokladbollsbak..
  Nu musik, tända ljus, min grabb, mysoutfit och småprat om vad vi ska äta ikväll 😃
  En bra helg ❤️
  Laddad för en ny mysig vecka ❤️

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras