Utflykt till Rhodos stad

anna_rhodos

Godmorgon! Hur är det hemma i Sverige? Jag hörde att det snöar? Här på Rhodos går det också mot vinter och blåser kalla vindar från havet. Jag har packat med mig alldeles för lite varma kläder, men som tur är ett par koftor och huvtröjor som används dagligen ihop med sommarplaggen. De två senaste dagarna har vi i alla fall kunnat ligga en stund i bikini på en solstol, men utomhuspoolen lockar inte ens barnen och vi känner mer för att hitta på saker.

Perfekt klimat för träning och utflykter. I förrgår tog vi bussen till Rhodos stad på öns nordliga spets och fick en gnutta kultur. Den gamla muren runt gamla stan var häftig att klättra upp på och havet alltid lika mäktigt.

muren_rhodos havet_rhodosanna_hugo_rhodoshh_rhodoshampus_rhodosgrekl_flagga

Hugo saknade badshorts så vi gick även en sväng i stan. Hittade många små butiker men där var det främst vinterkläder framplockade. Till slut hittade vi i alla fall ett par Speedo-shorts i en sportaffär till Hugo, Jonas köpte en mössa och jag provade en skön jacka. Det är alltså till Rhodos stad du ska åka för att shoppa vinterkläder.

jacka_mythos

Fin, eller hur? Dumt att jag inte köpte den för ofta sitter vi ute och äter på kvällarna och då är det varma kläder som gäller. Jag kör lager på lager precis som hemma, men klagar inte. På dagarna kan vi suga åt oss sol och bunkra inför vintern där hemma.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras