TBT: dagens outfit genom tiderna

annalissjanis_ua_outfit

Dagens outfit.

I den här bloggen ”dagens träningsoutfit”. Att visa upp sina kläder var standard i de allra flesta när jag började blogga (2009), som ett signum för att vara bloggare. Ett återkommande tema för mig alltså, nästan dagligen, men inte lika ofta på sistone. Visst skriver jag om träningsmode ibland, det jag har på mig eller sett på stan, men sällan en ”dagens outfit”. Det verkar gälla de flesta bloggar.

Är det så att ”dagens outfit” är ute? Eller är det bara jag som är dålig på att besöka modebloggarna?

Eller är det så att vi börjat gå från yta till djupare ämnen i bloggarna? Mer tankar, känslor och hälsa på insidan? Jag hoppas och tycker mig se det som nya trenden i bloggar, något som även jag tycker är viktigare och intressantare att läsa om. Det är också en av anledningarna till att jag själv bytt namn på bloggen. Att jag inte lägre känner samma passion för yta och snabba trender (hellre långa och hållbara ”trender”) och därför inte vill nischa mig på det, även om jag fortfarande gillar träningskläder.

Och vissa gånger går det inte att hålla sig från att fota en extra snygg outfit. Som den jag hade på mig igår – så mycket Anna över den. Dagens tbt är till bloggtiden då alla visade upp sina dagens outfit, först med avkapade huvud och sen med, samt till gårdagens träningspass i lite höstsnyggt från Under Armour.

ua_topptights_bla_ua

Jonas Sportsclub Education är sponsrat av klädmärket och som ingift i företaget händer det att jag får hem några provex. De hade fotografering i söndags och därifrån fick jag dessa blå sköningar som matchade mina Merrell-skor så bra. Nya kompisar till smurftightsen hemma i garderoben.

Jag gillar blått, tycker passformen på Under Armour´s tights är bra och gillar även lösa linnen med inner-bh.

pullups_ua_anna

Det är ingen slump att Superman/Superwoman har blå dräkt. Kan vara färgen som bidrog till några extra chins och spontana superset med andra övningar igår. Även det är ett ämne en tbt som denna – att lägga ut mitt träningspass. Det gjorde jag så gott som dagligen i bloggens begynnelse. Och denna tbt:

Onsdagens träningspass:

 • Pull ups – 4 set (uppdrag + excentriska när jag inte orkade fler)
 • Räckhäv + tricepsarmhävningar, 4 superset
 • Enarmsrodd med hantel + tricepsöress från pannan med stång, 3 superset
 • Stående baksida axlar i cabelcross + axelrotation utåt, 3 superset

Verkligen en nostalgitripp att skriva ett blogginlägg om ”dagens outfit och träning”. Ännu fler hittar du nedan med outfits från bloggens begynnelse.

outfit_2009-15

TBT – dagens träningsoutfit

2 kommentarer
 1. Wow, vad härligt att få hem en massa kläder!
  Blått är verligen fint, det passar dig. Själv känner jag mig oftast som finast i träningskläder, tack för tipsen du ger.
  Kram!

  1. Vivi – ”massa” får jag inte hem, men ibland om det blir över. Och ja – det är alltid trevligt 🙂

   Tack snälla! Och jag håller med. Träningskläder är många gånger snyggare än ”vanliga”. Och skönare!

   Kram tillbaka & ha en fin dag!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras