Swacket

ans_huva_ua

ALLA borde plugga inför en stor tenta med jämna mellanrum, för att inse hur lätt livet känns efteråt. Eller något annat tidskrävande. Du kanske känner igen känslan efter ett lopp du tränat mycket inför, ett längre jobbprojekt eller när du precis går på semester. Att du plötsligt får så mycket TID, trots att dygnet har precis lika många timmar som tidigare. Bara lite mindre uppbokade och mer space i hjärnan. Förstår du hur jag menar?

Det är skönt att inleda helgen med den känslan. När jag sprang igår morse var benen så lätta. Som att jag lämnat kvar en viktväst där i tentasalen och plötsligt kunde flyga igen.

host_dans_jonna hoppjonna_host

Det här är första helgen på länge som jag bara ska vara hemma, utan tentaplugg, event eller resor. Så skönt. Idag ska jag inleda med Yoga på SATS och sen är fokus på barnen. Det känns som att jag inte varit med dom på länge. Vi har varit tillsammans men på vardagarna är det så mycket fix och tankarna på allt jag måste komma ihåg. Jag blir alltid lite frånvarande mentalt inför en tenta, men nu är jag tillbaka i verkligheten igen.

”Mamma mamma! Nu börjar fredagsmyset! Och jag vet var Junior är” skrek Jonna och kom springande när jag hämtade på förskolan igår. Sötaste! Dom har stenhård koll på varandra tvillingarna, som ett litet gift par. Och koll på veckodagarna. Trivs på sin förskola som bara ligger 50 meter från vårt hus, men tycker även om att lediga hemmadagar.

Den här helgen ovanligt obokade dagar, förutom ett par fotbollsmatcher. Hur ser dina helgplaner ut?

tumarm_ua

Vi stannade ute i blåsten och lekte i parken intill, jag i en höstnyhet från Under Armour. Jag har fått hem en ”swacket” att testa, en kombination jacka och sweatshirts. Jag har alltid gillat träningskläder som passar lika bra att använda till vardags som vid träning och den här är speciellt utformad för det. Rörlig och bekväm som en sweatshirt med mjukt ludd på insidan och vind- och vattenavvisande partier över axlar, ärmar och huvan. Extra plus också för tumhål som ger en ”halvvante” såhär i övergång till kyligare väder.

Swacket-jackan finns för både killar och tjejer och kostar 999 kr. Ej sponsrad post, men ett produkttest jag gärna tipsar om eftersom jag tycker om multifunktionella och snygga plagg.

4 kommentarer
  1. Vilka härliga höstbilder! Jag kommer förresten fortfarande ihåg plugglivet, hur det gick i cykler efter tentaperioderna var 4-5:e vecka. Först lugnet, sedan en allt ökande stress för att nästan blir för mycket, och sedan om igen.

    1. Sara – ja, så är det verkligen. Jag är glad att bara ha en kurs kvar nu innan praktik, vilket är sista delen på min utbildning. Visst har studentlivet sina fördelar, men jag längtar efter att jobba nu.

      Hoppas du har en fin helg!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras