Säsongsbetonade cravings

apple_musli

Godmorgon! Sovit gott? Jag hoppas det. Själv har jag drömt om agila projekt, NÖHRA-modeller och stakeholders. Orden bara poppar runt i huvudet efter två dagars plugg och idag ska jag äntligen få ner dem på papper. Klockan 9 är tentan och inför den laddar jag upp med ny ”brainergy”, sånt jag varit sugen på en period.

Mina cravings går mycket i perioder, ofta beroende på säsong och väder. Just nu är svenska äpplen och rykande te av olika sorter mina stora cravings. Typiskt höstiga.

apple_tugga

Vid ett pressevent fick jag hem en ny tesort av märket Mighty Leaf som blivit en ny favorit. Med smak av mörk choklad och mynta ett riktigt godiste och bra kombination till min skål med   keso, yoghurt, müsli och äpplet.

te_mugg

Så, med lite tein och fruktsocker till hjärnan är jag redo för tenta och i eftermiddag gruppredovisning.

Har du några speciella cravings just nu?

10 kommentarer
    1. Linda – ja, choklad blir aldrig ur säsong. Spännande smak på te! Jag är inte superförtjust i lakrits, men kanske med kanel? Gillar Pukka´s sorter.

    1. Marie – ja, den lilla skålen som är Juniors är handgjord men jag vet tyvärr inte var den är gjord eftersom det var en present. Övriga blå keramiksaker är från Frostviken Keramik uppifrån mina hemtrakter i Jämtland.

  1. Kika gärna in på poddkollen.se där jag dagligen kommenterar och tipsar om poddar eller följ poddkollen på insta. Idag skriver jag om den nya löparpodden Ewerlöf & Månström. In och läs vetja 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras