NYTT och lite gammalt

annalissjani_chinsvikt

För att gå mot throw back Thursday-trenden har jag några personliga nyheter att berätta om och visa upp. Och lite gammalt, men mest nytt. Nya tights, ny skoltermin, nyfriserad, nya skor och nytt namn?!

Först och främst – jag kunde inte hålla mig från att prova ”smurftightsen” från Röhnisch som jag fick igår. Alltså, har du sett snyggare? Blått är min favoritfärg och de här är dessutom lite glammigt blanka, sitter skönt med hög midja och lyser upp vilken grå dag som helst.

annalissjanis_bla_tights

Som jag skrev på Instagram, varför ”spara dina nya, snygga plagg till ett speciellt tillfälle”? ALLA dagar är speciella och värda att klä upp sig för. Gäller även träning!

 enarmsrodd_hantel

pullups_rohn_vikt

Jag körde ett ryggpass med bl.a. enarmsroddar, exentriska chins med vikt, hög rodd och tricepspress. Gamla favoriter som gick riktigt bra. Jag kände mig stark och fokuserad (trots endel fotande och filmande), kanske p.g.a. tightsen? Det är något speciellt med nya träningskläder, håller du inte med? Att du får extra energi av att känna dig uppklädd?

hugo_anna_nyfriserade

Efter gymmet mötte jag upp Hugo och Hampus som gått första skoldagen på nya terminen. Helt overkligt att vår förstfödde börjat 5an och mellansonen 3an. Större fötter än mig och mer koll på YouTube-stjärnorna. Vad hände?

Vi firade terminsstart med en fika och sen besök hos frisören där jag och Hugo klippte oss. Hugo hade en hel del längder att ta av efter en hel sommar, men själv nöjde jag mig med topparna och att raka bort fjunet i nacken. Ville inte bleka håret för att undvika slitage, jag funderar på att spara ut. Igen.

steve_madden

Mer nytt är mina svarta allt-i-allo-skor från Steve Madden. Ett kap jag gjort på Campadre* som kommer vara snyggt till min skinnjacka i höst. Sportiga men samtidigt eleganta med rutmönstret och svart, och perfekt med skor som passar till allt. Lagom stiliga och ändå snabba!

Sist men inte minst – mitt namn. Du som följer mig på Instagram har kanske sett att jag bytt från trendotraning till annalissjanis? Det kommer jag även göra i mina övriga kanaler, bloggadressen med till annalissjanis.se. Du kommer inte märka någon skillnad eftersom du fortfarande kan skriva annalissjanis.se och hamna på min blogg, men för mig känns det stort.

Jag har känt mig låst av namnet på bloggen, till att ”alltid blogga om mode och trender”, något jag visserligen gillar men glidit ifrån lite på sistone. Det finns så mycket annat att skriva om och nu vill jag även bygga mitt personliga varumärke mer och vara helt fri i vad jag skriver om. Det kommer fortfarande ingå mycket träningskläder (som det här inlägget är bra exempel på) men även allt annat som intresserar såna som mig. Och DIG! Jag vet ju att vi delar många intresseområden och du är alltid välkommen att önska tema. Om det är något speciellt du vill att jag skriver om?

Nu är bloggen snart uppe hos United Influencers så snart får du se ännu mer nytt, resultatet. Jag längtar efter att möta dig där ♥

*Länk som ger mig provision om du blir medlem på sajten.

lax_plat_gr

Mycket nytt som sagt, men samma gamla laxälskande Anna. Dagens middag blev en traditionell plåt med lax, sötpotatis, aubergine, rödlök och champinjoner. Den tillagade sig själv medan jag skrev på det här inlägget och väntade in mina fotbollskillar.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras