Röhnisch aw16 & Raw Food-lunch

rohn_aw16_jack

I morse var jag inbjuden till Sthlm Barre för att prova den trendiga träningsformen Barre och spana på Röhnisch höst/vinterkollektion. Barre är som en mix av pilates, yoga och balett med både kondition och styrka. Jag skulle lämna Junior och Jonna på förskolan och ville inte stressa iväg med dem på morgonen, så det blev inget ”barrande” för mig. Istället gav jag mig en halvtimme på roddmaskinen och därefter kikade jag förbi. Lite lagom elegant i mina blommiga tights från en äldre Röhnisch-kollektion.

rohn_aw16_anna

Men nu är det höstens färger, mönster och material som gäller. Jag har jag redan visat upp lite från Röhnisch aw16-kollektion som nu finns att köpa i butik och webbshoppen, men det är alltid kul att träffa personerna bakom tycker jag. Klädmärkets gulliga tjejer, designers och andra på företaget med koll på detaljerna.

rohn_aw16_mix

rohn_aw16_rosagron

rohn_aw16_retro

I nya kollektionen är stora färgblock med breda tapes fokus. Jag älskar retrostilen med ljus rosa ihop med mörkare grönkålsgrönt, rödbetsrött, blåbär, stream och svart. Printen och färgerna är inspirerande av naturens skafferi, höstens dimma och dagg, samt vinterns snöflingor.

rohn_aw16_reflex

Running-plaggen med reflextryck i form av snöflingor var riktigt fina. Jag kan bara föreställa mig hur snyggt det kan se ut att springa runt och lysa upp vintermörkret i dem.

rohn_aw16_volang

Löpjackan med volang och långa, sköna muddar som Isabel visar upp var nästan lite väl söt för att svettas i tyckte jag, men annars är funktionen perfekt anpassad för löpning. Rörligt material, luftiga partier i ryggen och du får garanterat god löpteknik bara av att ta på jackan. Som gjord för en stolt hållning!

Mer snyggt ur kollektionen fick jag mig hem att prova, bland annat nya ”smurftights” som jag blev så glad över. Jag har ett par lika glammigt blå från en urgammal Röhnisch-kollektion, men de har blivit missfärgade och slappa i tyget. Blått är min favoritfärg så jag kan lova att du får se mina nya ofta på träningsbilderna framöver.

rawfood_lunch

Med mig hem fick jag också en lunchlåda från Ida´s Raw Kitchen + ett par bars. Passande att ha maten klar inför en heldag framför datorn och mycket mumsigt, speciellt den krämiga röran som jag inte riktigt vet vad det är. Jag fick prova att laga lite raw food i våras och skrev då mer om vad det innebär, men sen dess har jag inte ätit det mer än i form av råkost till våra vanliga maträtter. Gott, så jag blir sugen på att provlags mer raw food här hemma, i alla fall olika röror och bakverk. Lite mer grönt i magen och blått på benen efter den här dagen alltså.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras