Sneak peak – höstens Röhnisch topp & Shape Curved Tights

Ny månad, nya träningskläder – visst vore det en trevlig tradition? Inte helt orimligt för dig som tränar mycket. Ett varumärke jag i många många år samarbetat med och provat produkter åt som träningsmodebloggare är Röhnisch. Ett svenskt varumärke som designar träningskläder ”för kvinnor som valt en aktiv livsstil för att känna styrka och glädje – inifrån och ut”. Som brinner för att öka motivationen till att träna och leva ett aktivt liv – mål som även jag delar som PT, med mina sociala kanaler och även privat.

Motivation – något jag vet att bland annat snygga, funktionella plagg kan ge och som därför är en perfekt present till dig själv inför höstens träning. Själv har jag redan tjuvstartat då ett paket väntade på posten efter Jämtlandsresan med några plagg ur Röhnisch höstkollektion. En topp med mörkt vinröda axelband och ljusrosa kupor som jag invigde vid min och Millas promenad i fredags.

rohnisch_rygg

Ryggen på toppen är så snygg tycker jag, därför bra att passa på att använda nu när det är så varmt att inget extra ovanpå behövs. Annars föredrar jag åtminstone ett linne över.

Jag fick även hem nyheten Shape Curved Tights i samma färgskala som toppen att utvärdera. Förutom kompression som förbättrar blodcirkulationen, typiskt för Röhnisch Shape-tights, har dessa en passform som framhäver kurvor och ger en snygg silhuett. Midjan är extra hög, de har tejpade sömmar för att förebygga friktion, praktiska fickor med dragkedjor och påsydda reflexband så att du ska syns i höstmörkret.

rohnisch_shape_curved_annalissjanis

Min kropp har relativt smala höfter och saknar markant midja, men tightsen trycker till och formar så att även jag får en liten en. Gillar också känslan av stöd runt magen som jag fortfarande är rädd om och lite känslig efter rectus diastasoperationen.

Omdömet hittills är alltså bekväma och snygga. Speciellt tycker jag mönstret i tygpartierna ger karraktär. Riktiga jul-tights med sina lysande reflexer ihop med det röda.

Det ska bli kul att testa dem under ett träningspass framöver, men än så länge är långa tights lite väl varmt att använda i Stockholm. Jag kommer köra barbent så länge det bara går, men det känns ändå alltid kul att ha något läckert som lockar i garderoben inför hösten.

För dig som gillar plaggen och är nyfiken på mer – här hittar du plaggen jag provat samt hela Röhnisch övriga höstkollektion.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.