Ny chans – träffa mig, Dante & Caroline på Akademibokhandeln

Hemma igen väntade jobb, tvätt, matlagning och projekt i en salig blandning. Allt utom tvätten saker jag tycker om att pyssla med, varför jag inte ser på det som någon börda. Ändå bra att pausa från eftersom det även kan bli för mycket av sina intressen, men nu kul att komma tillbaka till.

Precis som Frisk & Stark Familj, att jobba med min passion för träning och familj, känns det overkligt att min hobby att måla blivit en del av mitt yrke. Och att det ledde till en barnbok i samarbete med Caroline. Jag har tjatat mycket om den på sistone, men du som gjort något liknande eller drömmer om det förstår säkert storheten. Något som vi vill fira massor och presentera för dig och andra.

Missade du min och Caroline Nilsson´s signeringsevent för barnboken om Dante på NK finns en ny chans nu på onsdag 15 juni kl 16.00-18.00 då vi är på plats på Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Kom för att hälsa på oss, kika i boken, få den signerad om du köper + Dantes Alfabetsposter gratis på köpet (värd 119 kr). ICA bjuder på dryck och tilltugg precis som sist, barnen kan leka av sig och det går även bra att fråga oss om träning. Vi båda är ju även PT´s sedan en härran massa år sen.

Varmt välkommen!

boksignering akademibokhandeln onsdag

♥ Mingla med oss, mumsa på lite snacks, kika i boken och få den signerad av mig och Caroline vid köp.

♥ Alla som köper boken får en present – Dantes alfabetsposter, perfekt till barnrummet. Postern är 40 x 50 cm och kommer så småningom också finnas till försäljning för 119 kr. En bild av den ser du nedan.

♥ Lek för de små. För barn med spring i benen som följer med finns en hage att hoppa på och toarulls-bana, precis en sådan som Dante har i boken.

♥ Föranmäl dig till eventet för att garanteras en poster och chans att vinna fint pris på eventets facebooksida eller genom att maila: trendotraning@gmail.com

♥ Tjuvkika. Här finns ”Dante letar siffror/Dante letar bokstäver” att bläddra i.

♥ Om du redan nu vill beställa boken. Här finns den att köpa för 129 kr.

2 kommentarer
  1. Åh vad inspirerad jag blir! Så härligt med människor som verkligen jobbar och kämpar med det de brinner för 🙂
    Jag har alltid drömt om att skriva böcker och har en dröm om att få ge ut en bok också. Har en idé om en barnbok som ska ge barn bättre självkänsla. I framtiden hoppas jag kunna prioritera detta mer så den blir färdig snart 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras