Aktivt liv och träningsplan – Frisk & Stark Familj på Kaya Side

balkong_kayaside

Natten till måndag kom vi fram till Kaya Side, en 4-stjärnig Apollo Mondo Family Resort precis intill havet. Fint lägen på ett all inclusive-hotell vi knappt kommer lämna på en vecka och utsikt över hela området från vår ballkong. Jag och Junior vaknade som vanligt tidigt, trots att klockan var runt halv 2 innan vi var i säng kvällen innan, och började med att spana in poolen. Lika ivriga inför första dagen här i Turkiet. Båda med minnesbilder från vår vecka med sol, bad, träning och skönt häng på Mythos Beach i Grekland.
kayaside_apollobalkong_kayaside2

Junior ville bada på en gång men fick tålmodigt vänta på att pappa, syrran och stormbrorsorna vaknat och för mig blev det en rivstart med löpintervaller direkt på morgonen. Första Frisk & Stark Familj-passen den här veckan med löpning på en kort sträcka där alla nivåer kunder vara med utan att hamna efter medan Milla körde bollspel för barnen. Idag fortsätter vi med vårt Get OUT to workOUT Family, men innan dess leder jag även morgonyoga. Apollos introduktör har blivit sjuk så jag får ett bonuspass av skönaste sort. Tänk yoga utomhus i morgonsol med havets brus i bakgrunden.

vattenrutshkanahh_beachtennis

Resten av träningsveckan går efter schemat nedan. Och bilderna ovan. Utöver de pass vi leder är det fullt av andra aktiviteter för mig och min familj. Vi har redan invigt den häftiga vattenrutchkanan, spelat beach tennis, pingis, vi går på simskola med Junior och Jonna och de stora spelar fotboll. Jag planerar även besöka hotellets gym och kanske ta en löptur runt den lilla sjön här intill. Får se, allt utöver instruerande tar vi som det kommer.

Frisk & Stark Familj – schema på Kaya Side

Måndag 6/6

  • 9.00–9.45 Löpintervaller + bollspel för barn Anna löpning, Milla bollspel
Tisdag 7/6

  • 9.00–9.45 Get OUT to workOUT Family Anna & Milla
Onsdag 8/6

  • 11.00–11.45 Minifys för barn Jonas
  • 16.00–17.00 Löpintervaller + bollspel för barn Milla löpning, Jonas bollspel
    (ordinarie träningspass Family Fitness utgår)
Torsdag 9/6

  • 9.00–9.45 Get OUT to workOUT Family Anna & Milla
  • 16.00–17.00 Stafett för barn och barnsliga vuxna Alla med våra egna barn med
    (ordinarie träningspass Family Fitness utgår)
Fredag 10/6

  • 8.00–8.45 Yoga för barn och vuxna Milla barnyoga
  • 16.00–16.45 Big6* + bollspel för barn Jonas Big6 + Milla bollspel
    (ordinarie träningspass Family Fitness utgår)
Lördag 11/6

  • 11.00–12.00 Minifys   Jonas
  • 17.30–18.30 Vi bakar nyttigt godis Anna & milla
Söndag 12/6

  • 11.00–11.45 Get OUT to workOUT Family Anna & Milla
    (ordinarie cirkelträningspass utgår)

Schemat för världens bästa jobbuppdrag. Nog för att det är väldigt givande att jobba som PT/intruktör i vanliga fall, men att göra det tillsammans med Milla i ett varmt land och för positiva, semesterfirande vuxna och barn är så roliga. Finns inget bättre än deras energi, barnens fantasi till nya varianter av övningar och ärliga kommentarer. Rörelseglädje och kärlek i träningen kommer helt naturligt på våra Frisk & Stark Familj-pass, dels av att ha barn med och dels avstressade vuxna. Alla blir så mycket mer närvarande, harmoniska och samtidigt energiska av sol och semester.

jonna_strand_kayasideJonna letar efter fina stenar på stranden. Här finns många lent slipade av vågorna, så det kan bli en tung resväska på hemvägen.

Det är en ära att få vara här och köra mitt och Milla´s träningskoncept för Apollo´s gäster på Kaya Side, samtidigt som min egen familj också får drömdagar. Nu hoppas jag bara att den här veckan går riktigt, riktigt långsamt.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.