2 juni – TBT 6 år tillbaka

Att titta tillbaka på gamla bilder. Minnas och se hur saker och ting utvecklat sig. Jag gillar det. Ett sätt att inse att det faktiskt hänt en hel del, att mål och drömmar uppnåtts. Andra gånger som tröst. Lyckliga minnen kan ge hopp, om livet för tillfället känns tufft.

Jag så glad att ha en blogg med både bilder och tankar samlade, dagligen sedan 2009.

tbt_2juni

Eftersom Trend o träning skapades först på hösten 2009 finns inte juni med i arkivet, men här kan du i alla fall se några bilder och nedan läsa om vad jag gjorde 2010 till 2015. 6 år tillbaka som bloggare, just det här datumet:

TBT 2 juni

» 2 juni 2015  – ”färgsätta en grå dag
» 2 juni 2014 – ”transportträning
» 2 juni 2013 – ”cykelbränn och 16 mil
» 2 juni 2012 – ”Stockholm Marathon – hit me!
» 2 juni 2011 – ”familjedag i bilder
» 2 juni 2010 – ”curlingmiddag

Idag då? 2 juni 2016? Idag ser jag fram emot eftermiddagens event för min illustrerade barnbok om Dante. Tänk, det kunder jag inte ana för sex år sen, mitt i ”curlingmiddagen”.

dante_pengÄnnu en tbt-bild från förra sommaren då jag satt och målade alla bilder på Österlen. Nu vill jag göra ett lika stort glädjeskutt som Dante.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras