Måndagslistan: Semesterns resmål

Det är måndag näst sista ”vanliga” arbetsveckan innan hela familjen har semester.

Själv har jag pluggat klart för terminen men har ändå bokat upp en hel del möten och ska ta tag i projekt jag inte hunnit tidigare. Dessutom har jag och Caroline vårt signmeringsevent för barnboken om Dante på NK Bokhandel på torsdag dit jag hoppas många vill komma. Så ledig är jag inte bara för att skolterminen är slut, men förutom att städa garderoben är det bara roliga saker.

getoutfam_myth3

Roligt ska det också bli med alla semesterns resor ihop med familjen, min egen och andras. Så här ser vår semesterplan för sommaren ut:

Resmål sommaren 2016

» Vecka 23. Vi reser med Apollo och Frisk & Stark Familj till Kaya Side i Turkiet ihop med Milla och hennes familj. Ett helt nytt resmål för oss alla som ser fantastiskt härligt ut.

» Midsommar. Våra grannar har ett lantställe på Åland som vi besökte förra sommaren. Dit åker vi över midsommarhelgen och en vecka framåt, men den här gången har vi hyrt en egen stuga. Vi bor ändå såpass nära att vi kan umgås och barnen leka.

» Storsjökuppen/vecka hos Kattis. Direkt efter veckan på Åland reser vi vidare norröver till en fotbollsturnering i Östersund där Hugo är med. Det brukar komma fotbollslag från hela världen och är tydligen en stor happening i Östersund. Hugo ser fram emot att bo i en gympasal med laget och jag mot att bo med resten av familjen hemma hos min bästa vän Kattis med familj. Flera dagar att prata och även kul att se om våra minstingar kan bli lika bra vänner.

» Jorm. Från Östersund är det perfekt att fortsätta de 27 sista milen hem till Jorm och mina föräldrar. Det brukar vara en optimal avslutning på sommaren att landa i lugnet, ladda batterierna och bara vara.

jormsjon_bad15

Hur ser din sommar ut? Har du några resor inplanerade?

2 kommentarer
  1. Vi har 4 veckor ihop hela familjen. Mannen 6 veckor, 2 veckor innan mig. Vi har inga spikade planer ännu, ska upp 60 mil till makens föräldrar, och Legoland tänkte vi. Jag tycker jag har lite semester i år, har alltid varit fl-ledig hela somrarna innan så det känns lite ovant.

    1. Sara – Legoland låter roligt. Dit vill mina barn med, men som du ser på min lista har vi tillräckligt med semesterplaner redan. Hoppas ni får kul där & hos din mans föräldrar.

      Förstår att det blir en omställning från att ha varit helt ledig, men du får se till att förlänga sommaren under helgerna innan & efter semestern också. Hitta på saker/”bara vara” då också.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras