Gratis parterapi och boost för relationen

Sommarlov för mig – barnfritt – Workout Åre.

Den här helgen har jag sett fram emot massor. Att få fira en avslutad termin på Nackademin på tu man hand med mannen vid ett mina favoritevent. Barnen har fått ledigt från skolan och i morse bilade vi norrut för att lämna dem hos farmor i Dalarna. Som vanligt bjöd hon på sin specialité, köttfärsbiffar med lök, och efter en mysig familjelunch fortsatte jag och Jonas vidare mot Åre.

Medan våra fyra små får chans att leka med kusinerna och blir bortskämda av sin farmor blir vi bortskämda med vuxentid. Bara en sån sak som att prata till punkt och slippa allt stök. Vi ska bo på Holiday Club Åre där träningseventet är, äta alla måltider på restaurang, träna, bada, umgås med härliga människor, sova i fluffig hotellsäng och bara rå om oss själva. Jonas jobbar endel med Sports Club Education-teamet, men det blir ändå tid över för oss. Familjelunch i Dalarna /Anna LissjanisDen är inte lätt att få till bland alla våra projekt och barn, därför är det här en extra viktig helg för oss, men vi borde även få in mer relationsboost där hemma.

På vägen dit laddar vi upp med att lyssna på Parpodden med Linda och Ola Lustig som försöker rädda sitt äktenskap tillsammans med parterapeuten, psykologen och sexologen Linn Heed. Många gånger är det brist på förståelse och kommunikation som kan ge problem i relationen, saker de pratar om mycket i podden på ett underhållande sätt. Hög igenkänningsfaktor och många konkreta tips för att ge relationen en extra gnista – även när du inte har en barnfri lyxhelg i Åre. Gratis parterapi samtidigt som vi rullar in i den vackra fjällvärlden.

Väg mot Åre.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras