Lätt och ledigt

Varje morgon har jag på mig jackan, kommer ut och inser att det faktiskt ÄR sommarvärme.

Att det inte bara var något jag drömt. Att jackan inte behövs. Vet inte om det bara är jag som har svårt att fatta eller om det verkligen var så att sommaren slog till ovanligt snabbt i år? Eller förresten, jag VET att fler än jag är trögstardade – Junior och Jonna klär sig fortfarande i mössa och vantar om mornarna. Igår hade Jonna två klänningar ”eftersom båda är fina och jag kan inte välja” + jeans under för säkerhets skäl. Älskar hennes klädstil. Älskar henne ♥

craft_shorts_ss16Tunna, lätta och sköna short från CRAFT´s ss16-kollektion som även linnet är ifrån.  Strumpor – Gococo, skor – Under Armour.

Och jag älskar att det faktiskt räcker med ett par tunna shorts och linne på väg till gymmet. Igår var det lektionsfritt på Nackademin, en dag för hemstudier. Men först lämnade jag mina två små och gick vidare till gymmet tränade ett effektivt pass.

Det är kul att träna när energi är hög, kanske p.g.a. att jag lagt mig extra tidigt kvällen innan, och för att jag alltid presterar bäst under stress? Skolfria dagar är det så mycket jag vill hinna med. Jobba på sista betygsgrundande uppgiften för terminen, planera event, ringa och omboka tid hos sjukgymnast för diastasen på SÖS, svara på alla mail och även få in en paus. Ta med lunchen ut i solen, andas, odla fräknar och vila hjärnan en stund.

Skön semesterkänsla med sol och värme samtidigt som den kan stressa mig lite. Jag vill helst vara ute hela tiden, men har ett tjockt schema i maj med allt att göra innan semestern. Så som många andra. Min metod är att ta en dag, en uppgift, en minut i taget utan att tänka på resten och att fylla på med det som ger energi.

ans_solnjut

Träning efter dagsform och lust, något jag är extra sugen på till middagarna, stanna ute en stund med barnen efter förskolehämtningar och att verkligen njuta av solen när jag får en chans. Känslan av vind mot huden i lätta sommarshorts. Enkel mindfulness.

Apropå det – är du med i satsningen Mindful Maj som jag skrev om tidigare? Eller hur hittar du energi i slutspurten inför sommaren?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras