Greatness Brazilian – sköna träningstrosor utan veck

Minns du stora stringtrenden?

Trådar som skar in obekvämt men många av oss ändå valde eftersom det inte syntes några ”fula veck” på träningstightsen. Stringtrosor finns ju fortfarande kvar, men själv har jag sen många år övergått till bekvämare hotpants. Och nu finns det modeller där du inte behöver kompromissa mellan bekvämt, funktionellt och snyggt.

craft_greatness

Vid CRAFT´s pressvisning fick jag med mig ett par av deras vårnyheter ur underklädssortimentet – Greatness Brazilian W. Supertunna och sköna trosor som håller dig sval och torr då du svettas, som ger stor rörelsefrihet och…

bak_trosor

…inte korvar sig under byxorna. Efter att ha testat dem både under träning och till vardags är de nu mina absoluta trosfavoriter. De känns inte blöta trots att jag svettats mycket, sitter bekvämt och snyggt under tajta byxor. Perfekt svala också inför en (förhoppningsvis) varm sommar.

Greatness Brazilian W hittar du i olika färger och mönster för 180 kr hos CRAFT Sportswear.

2 kommentarer
  1. Som jag har letat efter någon som skriver om dem, jag har varit så sugen länge på att testa ett par men jag ville kolla lite hur andra tyckte. Nu kanske jag ska köpa mig ett par!?

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras