Best of Under Armour aw16

I torsdags kikade jag förbi Presskontakterna som visade upp höst/vinterkollektionen för Under Armour.

Mycket fint, men jag har valt att visa dig några kläder, skor, accessoarer som jag tyckte stack ut lite extra.

Som den stickade toffsmössan jag har på mig på översta bilden. Våren är här och sommaren närmar sig, men efter förra helgens skidresa och i det ruskiga aprilvädret med ömsom isande vindar och hagel i Stockholm, känns vinterkläder närmare. Dessutom älskar jag mössor och fastnade för att prova den här. Mjuka, varm och snygg – precis som mycket annat ur aw-kollektionen.

underarmour_aw16

Sköna mysbyxor och långa toppar med huva för yoga, att ha på sig till/från gymmet eller hemma.

underarmour_rygg

Lösa, luftiga linnen med roliga ryggar.

underarmour_sportbh_aw16

Olika nyanser av min favoritfärg, blått, tillsammans med naturvitt, grått och aprikos. Den ”rena” och sofistikerade känslan men ändå sportiga är något jag gillar med träningskläderna från Under Armour.

underarmour_sko_aw16

En av Under Armour´s mest uppbyggda sko för löpning, sydd i ett helt stycke för att undvika skavande sömmar.

Under Armour-sko aw16/Anna Lissjanis

Street-sko som även den är sömlös, stickad i ett stycke. Min personliga favorit av skorna som skulle passa bra ihop med mössan och den grå toppen (bild 2, av kläderna).

Väskor från Under Armour aw16 /Anna Lissjanis

Tuffa och rymliga väskor. Den svarta axelbandsväskan försedd med dragkedja och en typiskt bra väska som passar i alla möjliga situationer. Som träningsväska, till stranden, på stan eller ICA t.ex.

underarmour_iphonehallare

Sist men inte minst – en smart mobilhållare. Hur många har inte erfarenhet av mobilhållare med kardborre som slits ut och lossnar? Här har du både en ”halvvante”/underarmsvärmare och mobilhållare i ett.

Herrmodet var också snyggt, men det förväntar jag mig att mannen visar upp istället. Under Armour sponsrar nämligen Sports Club Education´s lärarteam med skor och kläder, så jag får se till att Jonas poserar i ”best of Under Armour´s aw16 herrmode för dig i höst.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras