VLOG – typiskt ryggpass med Anna

Anna Lissjanis gör pull-ups.

Ett helt vanligt ryggpass med Anna, hur ser det ut?

Det vinnande koncept med upplägg och övningar hon kört år efter år, utan nya specialövningar för att göra passet annorlunda för er som tittar?

Till veckans fredagsfys har jag klippt ihop en film från en dag då jag tränade rygg, triceps och core. Precis så som jag brukar tränar med vissa variationer. Det händer att jag kör igenom hela kroppen när jag styrketränar, men oftast splittar jag upp den efter muskelgrupper. Omoderna? Oavsett har jag alltid med några basövningar så hel kroppen engageras. Och viktigast är att trivas och tycka det är kul, något jag gör trots alla år.

Övningar i Annas typiska ryggpass

  • Pullups (max antal uppdrag + excentriska), 3-6 set
  • Rodd i smithmaskin (alt. med fri stång/hantel), 4 set
  • Chins (max antal uppdrag + excentriska), 3 set
  • Tricepspress från pannan + mot magen, 4 set
  • Stående baksida axlar i cabelcross, 4 set
  • Utåtrotation för axlarna, 3 set/arm
  • Planka med bollinrullning + sidorotation, 3 set

Jag gillar mina gamla vanliga pass som varieras naturligt beroende på lust, gymmets utrustning, vad som är ledigt och träningsperiod. Hoppas du också kan hitta något ryggnyttigt ur det hela.

Fin fredagsfys friends!

Fler IRL-pass med Anna:

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras