CHOKLADFROSSA – inifrån och ut

CHOKLAD!

Alltid ett lika lyckat koncept för njutning, energi och även få mjuk och ren hud.

Igår rörde jag och barnen ihop en kladdkaka till fredagsmyset. bland försöker jag mig på nya recept och varianter, men en klassisk kladdig kladdkaka är nästan alltid godast tycker jag. Ännu mer med extra bitar av mjölkchoklad i smeten. Snabbare och enklare att baka än att gå till affären och köpa något färdigt. Dessutom smakar det du gjort själv oftast lite bättre.

kladdkaka_chokl kladdkaka_narbild

Även utsidan har fått chokladbehandling. Under veckan har jag fått hem en produktnyhet från NIVEA som gör duschen lite mer lockande. Dels för mig och min hud med god doft och extra återfuktningsfunktion för huden, dels för att få barnen lite mer sugna på helgens storbad. Vem kan motstå att få ”bada i choklad”?

Nivea Cocoa /annalissjanis.se

Vi har även mumsat på choklad i form av smoothie. Av barnen är det Hugo och Jonna som gillar smoothies, perfekt gott och närande mellanmål att ladda upp med innan kalas och fotbollscup.

chokladsmoothie_ingr

Chokladsmoothie, ca 3 glas

  • 1 frusen banan i bitar.
  • 1-2 msk kakao
  • 1 msk honung
  • 3 dl mjölk
  • 1/2 dl mandelmjöl (eller mandel/hasselnötsmör, men jag hade slut på mitt)
  • Oboy/kakao för dekoration

Mixa, drick medan den är glassig i konsistensen och njut!

Länkar till min samarbetspartner Bodystore.

jonna_hugo_chokladsmoothiechokladsmoothieFortsatt god helg!

6 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras