Påskkort från Jorm

Godmorgon till påskafton – den officiella dagen att önska alla GLAD PÅSK!

Från mig med en glad bild från gårdagens skidtur och ett par av de påskigaste fotona jag tagit. Mammas pyntade ris ute på farstubron och våra söta påskkärringar från skärtorsdagens flygtur till Blåkulla.

paskris_jorm16 paskkarringar

Medan julen är en högtid vi kurar över tända ljus inne består påsken av utomhusdagar. Mängder av frisk luft som får oss att sova som gudar på nätterna och vakna tidigt. Det är nästan ljust dygnet runt och jag kliver gärna upp i ottan tillsammans med min systers småttingar. Idag för en sparktur till Jormgymmet, pimpeltävling och ägg i olika former. Andra traditioner som hör påsken till för mig.

GLAD PÅSK bäste läsare! Hoppas du får en riktigt fin dag  

5 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras