Marknadens skönaste träningstights

Det spelar ingen roll hur många nya träningstights med olika färger och mönster du äger – det är de sköna som används mest. Är det inte så?

De som sitter känns bekväma över rumpa och lår, inte glider ner, som håller alla tvättar och såklart – funkar rent praktiskt för den träning jag kör. På Blogger Boot Camp kom jag i kontakt med företaget Run & Relax, ett fem år gammalt klädmärke från Norge som jag inte kände till tidigare.

Milla Åkerlund och Anna Lissjanis /annalissjanis.se

Milla och jag fick möjlighet att testa ett par matchande ”Yama Tights” vid vårt Get OUT to workoOUT-pass och de har redan klättrat upp till toppen av mina absolut skönaste träningstights.

Run & Relax-tights/ Anna Lissjanis

Hög midja, sömnlösa i ett material som formar sig efter benens istället för tvärtom, designade för yoga, pilates, gym men ska även funka vid löpning. Personligen föredrar jag dock kompression- och funktionssmaterial som inte blir så blött när jag springer, så mina tights kommer mest användas vid styrketräning och yoga. Eller varför inte under en kjol? Tightsen påminner om tjocka strumpbyxor utseendemässigt, men mycket bekvämare.

Finns även i andra färger och med snygga toppar till. Pris: 795 kr.

yoga_bloggerbootcamp16Foton till vänster: träningsevent.se. Övriga mina egna.

Andra sköna favoriter är mina sömlösa från Röhnisch aw15-kollektion. Även dem hade jag på mig i lördags under yogan med Shay Peretz ihop med tillhörande topp. Älskar att tightsen sitter på plats ett helt pass utan att smita åt hårt eller kasa ner i grenen. Ännu en anledning till varför yogan och dagen på Blogger Boot Camp var så härlig. Att få mysa runt i sköna tights!

Hantelrodd 2./Anna Lissjanis

Den här veckan påbörjade jag en period med tyngre vikter och mellan 6-8 reps/set. Det ger inte samma svidande känsla som när jag gör många repetitioner och kör superset, istället tar jag bara tvärslut, men bygger maxstyrka och självförtroende. Även här är det skönt med elastiska träningskläder som inte begränsar musklernas arbete.

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras