Blogger Boot Camp 2016

För 6 år sen jag var på mitt första Blogger Boot Camp och fortfarande får jag samma känsla efteråt.

Cyklar hem i ett rus av glädje och energi. Det spelar egentligen ingen roll vad jag pysslat med på konventet – bara att träffa alla vänner och bekanta från tränings- och bloggosfären gör mig lycklig. Flera av dem följer jag i sociala medier så det känns som att vi känner varandra väl, men att träffas IRL är alltid snäppet bättre. Att få kramas, prata och dela passion för träning och energi. Som barn på ett nöjesfält.

Maria Jonasson, Shay Peretz & Anna Lissjanis.

Igår fick jag äntligen yoga för fantastisk Shay Peretz som jag lovordat många gånger tidigare då han ledde klasser på SATS Stadion. Han är en av de bästa yogainstruktörer jag vet och kunde inte ge mig, syster ”MiaShopping” och övriga deltagare en bättre start på konventet.

shayperetz_yoga yoga_bbc15

Han tvingade in oss i träningsgemenskapen på en gång genom att be oss flytta våra mattor närmare varandra, för ”vi var ju där för att dela energin med andra – inte bara för oss själva”. Sen gav Shay oss som vanligt en fantastik upplevelse med stort spelrum att leka själva. Låta kroppen guida oss. Jag kom in i ett så skönt flow och som vanligt var klassen för kort. Måste söka upp var Shay leder sina pass och yoga för honom mer framöver, för hans yoga är en upplevelse.

karin_fanny

Tillbaka på jorden lyssnade jag på Fitness & Hälsa-Karin´s föreläsning om SEO (sökoptimering) och Fanny Roethlisberger´s om bloggfotografi. Båda bjöd på tänkvärda tips till oss bloggare. Hur fler kan hitta bloggarna på Google och hur vi kan öka kvalitén på våra bilder. Dock är detta alltid en balansgång tycker jag, att inte döda blogg-glädjen och den personliga stilen med för mycket ”vinsttänk” och andras tips. Vi är alla unika och det ska vi visa med stolthet, men det är klart att vi som lägger mycket tid på vår blogg och vill ha den som en del av vårt yrke måste tänka lite business också ibland.

Anna Lissjanis får manikyr. Anna Lissjanis får nagelleack

Lite yogaträning, lite mingel, lite bloggbusiness, lite instruerande och lite spa sammanfattar min dag. I år hade Blogger Boot Camp överträffat sig själva med olika massage- och naprapatbehandlingar, manikyr, ansiktsbehandling, ögonbryn- och hårfix. Jag som inte fått mina naglar fixade sen mitt bröllop 2009 passade på att få dem i vårens nya lack. Det höll åtminstone en stund, tills det var dags att rigga för mitt och Millas Get OUT to workOUT som är värt ett eget inlägg. Härliga bilder och inspiration till din utomhusträning kommer alltså senare.

Uppvärmning vid Get OUT to workOUT.

Tack för ännu ett välordnat superkonvent Mela och SofiaTräningsevent.se! Glad att jag fick möjlighet att vara med som instruktör och deltagare i år igen. Alltid samma positiva stämning och hög energi som fortfarande sitter i min kropp idag.

10 kommentarer
  1. Hoppas jag inte var för påflugen och skrämde fullständig slag på dig igår. Tack för att du tog dig tid att prata!

  2. Visst var det är super rolig dag! Jag hann inte alls med allt jag hade velat, som att ta behandlingar, gå på ditt och Millas pass och prata mer med dig. Men, men, så är det när det finns massor som är skoj och tiden går snabbt!
    Kram

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras