6 blogginlägg om min yogaresa

Swosch så var praktikperioden hos Yogobe slut och det är dags att sätta sig i skolbänken igen.

Under veckan har jag blivit avtackad och som vanligt fick jag en klump i bröstet och blir sentimental. Jag har trivts så bra i det varma gänget, har lärt mig massor, är nyfiken på deras pågående projekt, och avskyr avsked. Tur att jag och vännerna på Yogobe rör oss i samma bransch så att jag kan hålla mig up to date med vad de har för sig. Och garanterat kommer fler möjligheter att jobba ihop med dem på olika sätt. Dessutom fortsätter vi hänga genom sociala medier och jag lever kvar digitalt i deras blogg.

Anna Lissjanis yogar hemma.

Varje vecka under min tid som praktikant på Yogobe har jag testat olika videosekvenser och skrivit ett inlägg på deras blogg. Från yoga med mer fysisk prestation till meditation kan man säga. Här tips på söndagsläsning med 6 av de blogginlägg jag skrivit:

Komma igång med yoga online.

Kung i tights – är det miljön eller vår personlighet som får oss att växa eller krympa som människor? Känna oss olika stora och starka?

Meditativa upplevelser från skidspåret.

Yoga för idrottare. Jogga eller yoga – varför välja när det optimala är en kombination? Att yoga för att få ut ännu mer av sin idrott.

Träning från ett ayurvediskt perspektiv. Tyngd och stabilitet, lekfullhet och spontanitet eller en bestämd struktur – vilken typ av träning behöver du för att må som bäst?

Meditation. När, var och hur ska man få in det bland fyra barn?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras